Палестинська адміністрація не має ніяких заперечень Бахрейну, окрім дозволу на поселенську продукцію

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Міністерство економіки Палестини застерегло будь-які міжнародні чи місцеві організації від взаємодії з товарами, продуктами і послугами окупаційних поселень. Це попередження з’явилось після того, як агентства новин повідомили, що Бахрейн не буде ставити позначки на продукцію єврейських поселенців.

Пізніше міністр закордонних справ Бахрейну спростував ствердження, що приписують міністру торгівлі і економіки Бахрейну, про те, що його країна не проводить різниці між продуктами незаконних поселений і продуктами «окупаційної держави». І це відбувається усього лише через декілька тижнів після нормалізації відносин Бахрейну з єврейським утворенням, що раніше ПА назвала зрадою.

Зі свого боку, інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Палестині прокоментував ці заяви: «ПА не заперечує проти зрадництва, але заперечує проти дозволу Бахрейну ввозити поселенську продукцію. Що стосується їх зв’язків у сфері безпеки, торгових і туристичних відносин з єврейським утворенням, то у цьому немає нічого поганого з точки зору ПА. Блискавична відмова палестинської влади від критики крові Бахрейну по нормалізації відносин доводить, що їх опір і обурення спочатку були нічим іншим, як обманним маневром, скерованим на те, щоб погасити гнів громадської думки. Немає ніякого пояснення логіці влади, яка здатна розрізняти те, що є продукцією поселень, а що вважається продукцією міст, окупованих з 48 року. Пояснення можна знайти тільки у їх пораженському словнику.

З одного боку,Палестинська адміністрація стверджує, що займається бойкотуванням «поселенських продуктів, а з іншого — пильно захищає безпеку єврейського утворення.У тому ж контексті зазначається ганебна логіка міністра закордонних справ Бахрейну,який більше не бачить проблем в єврейському утворенні і продовжує заперечувати лише «відсутність відмінностей» продукції. Ганебна влада Палестини, яка плазує перед єврейським утворенням і Америкою, хоче виглядати героями за допомогою таких заяв. І здається, що неодноразове зрадництво заважає їм усвідомити, що істинний героїзм, який веде до звільнення кожного дюйму Палестини, полягає у тому,щоб закликати усю Умму та її армії до надання допомоги палестинцям, а також у тому, щоб старанно працювати над викоріненням єврейського утворення і поверненням Палестини в лоно Ісламської Умми».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
09.12.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню