Молодь — рушійна сила перетворень

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У будь-якому суспільстві молоді люди вважаються рушійною силою і інструментом змін, оскільки Аллах наділив їх рясною енергією, високою старанністю, твердими намірами і бажанням до життя.

Тому змінення у будь-якому суспільстві залежать від молодих людей. Молодь є найбільш важливим сегментом суспільства, завдяки своїй ефективності і впливу, будь то позитивному чи негативному.

Захід завжди прагнув зміцнитись в наших землях. Він постійно поширює свої брехливі ідеї і оманливі концепції в наших суспільствах, щоб ми залишались безпорадними і паралізованими, нездатними протистояти йому або працювати над істинними зміненнями. Через важливість молоді і її здатності змінити баланс Захід гне своє і продовжує вторгатись у наші суспільства, щоб знищити цю групу своїми деструктивними капіталістичними ідеями і позбавити молодь ідей істинної релігії, благородних концепцій і високих цінностей. І таким чином Захід наповнює розуми молодих мусульман ідеями, концепціями і цінностями своєї хворої цивілізації. Ворог зробив попереджуючий удар і спробував перепинити шлях молодим людям, щоб вони не стали інструментом підйому у своїх суспільствах і не працювали над зміненнями до кращого.

Політична діяльність на основі ісламської ідеології є сьогодні однією із найважливіших робіт. Саме вона призведе до процесу реальних змін і змінить положення мусульман в усіх частинах землі і навіть усього людства, тому що Іслам був ниспосланий для усіх людей. Аллах говорить:

وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلاَّ كَافَّةً لِّلنَّاسِ بَشِيراً وَنَذِيراً

«Ми відправили тебе до усіх людей вісником і застергіаючим увещевателем» (34:28).

Також говорить:

وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلاَّ رَحْمَةً لِّلْعَالَمِينَ

«Ми відправили тебе тільки у якості милості до світів» (21:107).

Політичні дії на основі Ісламу — один із найважливіших обов’язків, які Аллах визначив для мусульман. І як може бути інакше, коли у мусульман немає держави, яка управляла б згідно Шаріату, відновила б справедливість і повернула б людям щастя?! Аллах говорить:

وَلْتَكُن مِّنكُمْ أُمَّةٌ يَدْعُونَ إِلَى الْخَيْرِ وَيَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَأُوْلَـئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ

«Нехай серед вас буде група людей, які будуть закликати до добру, наказувати схвалюване і забороняти засуджуване. саме вони виявляться тими, хто набув успіху» (3:104).

Дорога мусульманська молодь! Ви бачите положення своєї Умми у Сирії, Палестині, Афганістані, Іраку, Східному Туркестані, Узбекистані, Лівії, Пакистані, Єгипті, М’янмі, Таджикистані та інших країнах … Ви бачите, як страждають мусульмани усього світу …Як Захід нав’язує своє панування за допомогою правителів-зрадників …Як розграбляються наші багатства … І ви повинні розуміти, що єдиним виходом із цієї ситуації є Іслам. Перемога буде отримана тільки при старанній роботі, високій мотивації, політичній проникливості і щирості, а потім прагненні застосувати Шаріат і допомогти у цій справі тим, хто вже встав на цей шлях. Можливо, у найближчий час Аллах обдарує общину Мухаммада ﷺ перемогою, і мусульмани зможуть застосувати повністю свою релігію, яка є фортецею, притулком, гарантом безпеки і процвітання.

Усе це вимагає того, щоб ви стали активними у своїх суспільствах і приєднались до тих, хто встав на шлях змін і працює над встановленням правління Ісламу. Пам’ятайте, що на вас лежить відповідальність за місію, яку раніше виконували пророки, посланці і сподвижники,адже саме молоді люди підтримали Пророка Мухаммада ﷺ у його справі. А чи не допоможете ви сьогодні тим, хто працює над встановленням Другого Праведного Халіфату, після чого здобудете славу і очолите усе людство у цьому світі і увійдете у Райські Сади разом з пророками, праведниками і шахідами у наступному житті?!

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
16.12.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню