Лідери ПА хвалять Британію — партнера єврейських окупантів

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Міністр закордонних справ Палестинської адміністрації Ріядаль-Малікі високо оцінив «тверду і послідовну позицію Британії, яка бажає встановити мир за допомогою застосування формули «дві держави», ґрунтуючись на міжнародній легітимності і міжнародному праві, а також її бажання протистояти планам окупації».

Міністр закликав Британію визнати Державу Палестина, оскільки це зіграє роль у відбитті запеклих нападок, на які наражається палестинська проблема.

У коментарі інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Палестині зазначається: «Представники ПА з усіх сил намагаються спотворити історичні факти, тому вони схвалюють британську позицію у підтримку Палестини. Вони забувають, що Британія є головним засновником єврейського утворення і партнером у злочинах проти палестинського народу. Плазування перед Британією принесе Палестинській адміністрації тільки приниження.

З миті своєї появи Палестинська адміністрація благала Британію просто вибачитись за злочинну декларацію Бальфура, але усе безрезультатно. Британія продовжила у тому ж дусі і високомірно відсвяткувала сторічний ювілей декларації. Народ Палестини прагне не до якихось фінансових пожертвувань або слабкій палестинській державі, яка буде стежити за захистом безпеки євреїв, а бажає повного викорінення єврейського ракового утворення і відсікання рук Британії, яка стоїть за появою цього утворення».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
23.12.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню