Єврейське утворення розв’язало компанію проти проповідників і носіїв заклику аль-Кудса

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Злочинне єврейське утворення розв’язало кампанію проти проповідників добра і носіїв заклику аль-Кудса, які проводять уроки і проповідують у мечеті аль-Акса.

У тому числі окупаційні сили приймають рішення не пускати таких людей в мечеть на протязі шести місяців. Єврейські спецслужби приходять з обшуками на робочі місця та у дома проповідників, перегортаючи там усе догори дригом.

Ця кампанія є спробою єврейського утворення заглушити слово істини в мечеті аль-Акса і примусити замовчати тих, хто звертається до Ісламської Умми та її армій з закликом створити Халіфат і звільнити благословенні землі, оскільки такі заклики наводять страх на євреїв і зрадницькі режими у країнах мусульман.

Злочинна кампанія проти проповідників почалась після хвилі заходів, яка піднялась у мечеті аль-Акса з закликом відкинути нормалізацію правителів мусульман з євреями під егідою Трампа, і після того, як в аль-Кудсі піднялись голоси, які вимагають від Умми та її армій увійти у мечеть аль-Акса під стягом єдинобожжя, а не через аеропорти і посольства окупаційних сил.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
23.12.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню