Саудівський режим змінює шкільну програму, спотворюючи Іслам і слугуючи єврейському окупанту

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Британська газета «DailyTelegraph» опублікувала статтю близькосхідного кореспондента Девіда Роуза, озаглавлену «Прорив у поглядах, оскільки саудівські підручники втрачають антисемітський і жорсткий ісламістський зміст». Про це пише «BBC Arabic» 17.12.2020.

Згідно статті, жорсткий ісламістський і антисемітський зміст був видалений із учбової програми Саудівської Аравії, що на думку дослідників знаменує собою історичний зсув у поглядах у королівстві.

Вивчення останніх саудівських учбових матеріалів показало, що офіційні державні підручники, по яких навчаються у 30 тисячах шкіл у Саудівській Аравії і за кордоном, більше не містять закликів до смертної кари невіруючих і геїв,, а також не містять строки про теорію змови євреїв, які контролюють світ.

Також у доповіді зазначається, що із підручників зникли тексти про фінальну битву, у якій мусульмани вб’ють усіх євреїв.

Ця новина з’явилась на тлі низки історичних угод при посередництві США по нормалізації відносин між декількома арабськими країнами і «Ізраїлем».

Змінення у підручниках також призвели до видалення екстремістського ісламістського змісту, включаючи ідею про те, що мусульмани повинні готуватись до священної війни та мучеництву.

«Ар-Рая»: саудівський та інші зрадницькі режими у мусульманських країнах своїми діями і політикою, скерованою проти Ісламу і мусульман, не пожнуть нічого, окрім відчуження від Умми, яка усе більше ненавидить тих, хто таємно працює на західного колонізатора і єврейське утворення.

Ісламська Умма разом з тими, хто володіє силою і впливом, повинна позбутися від зрадницьких режимів, які об’явили війну Аллаху в інтересах Заходу і єврейського утворення. Прийшов час мусульманським народам скинути своїх правителів з престолів і встановити замість них Праведний Халіфат, у якому буде захищена релігія і звільнена Палестина, а сяйво істини розійдеться по усьому світу.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
23.12.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню