Америка і Захід — смертельні вороги мусульман

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Як повідомляє портал «AlJazeera» 06.05.2021: «Сполучені Штати проінформували Раду Безпеки ООН, що сирійський режим причетний як мінімум до 50 атакам із застосуванням хімічної зброї проти свого народу з 2011 року. Про це заявив заступник постпреда США при ООН Річард Міллс під час чергової онлайн-сесії Ради Безпеки по хімічній зброї в Сирії.

В ході засідання Міллс сказав: «Вашингтон оцінює звірства сирійського режиму, деякі із яких досягають рівня злочинів і злочинів проти людяності, включаючи як мінімум 50 атак із застосуванням хімічної зброї з початку конфлікту».

Він підкреслив, що Сполучені Штати продовжують оцінювати наявність у режиму Башара Асада достатньої кількості хімічних матеріалів для використання заріна, виробництва і розгортання хлорних боєприпасів і розробки нової хімічної зброї.

«Ар-Рая»: мусульмани до сих пір не бачили і не побачать від Америки і Заходу нічого, окрім зла. З одного боку, вони закликають підручний сирійський режим і його прибічників до припинення війни, а з іншого — вони самі дали зелене світло режиму і його прибічникам на використання усіх форм і типів забороненої на міжнародному рівні зброї у протистоянні сирійському народу, вбиваючи і примушуючи людей до втечі. Тиха війна з Ісламом може стати назвою наступного етапу американської політики під керівництвом демократів.

І, можливо, цей етап буде більш небезпечним, аніж явна ворожнеча республіканців. Термін «жорстока війна», який використав Байден, протилежний терміну «тиха війна». Це розуміння відповідає терміновій нормалізації і примиренню, яке вже відбувається між Саудівською Аравією, Іраном, Туреччиною і Єгиптом,і очікуваному остаточному примиренню між режимом Ердогана і режимом Асада. Таке примирення ознаменує кінець найважливішої сторінки у знищенні благословенної революції. Проте якщо Аллах вирішить надати допомогу, то революції не нашкодить той, хто зрадив її і змовився проти неї.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
12.05.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню