Життя по законам людей

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Ціле сторіччя ми прожили поза Шаріатом Аллаха. Це сторіччя нами правили на основі положень капіталістичної ідеології, яка відокремила релігію від життя, завдаючи нещастя усьому людству, і мусульманам — зокрема.

Держави невір’я почали домінувати над мусульманами, нав’язувати їм свої системи і встановлювати правителів-агентів, які охороняють їх інтереси і борються з тими, хто намагається виправити ситуацію.

При цих системах поширились вбивства і непристойність, багатство мусульман було розграбовано, а честь розтоптана. І якщо ми спробуємо підрахувати злочини за попередні сто років, то не зможемо цього зробити.

Наш Господь обіцяв тим, хто утримується від виконання Його праведного Шаріату і слідує кривими шляхами, життя у лихах і стражданнях у цьому світі і покарання у майбутньому житті. Аллах говорить:

وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكاً وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَى ، قَالَ رَبِّ لِمَ حَشَرْتَنِي أَعْمَى وَقَدْ كُنتُ بَصِيراً ، قَالَ كَذَلِكَ أَتَتْكَ آيَاتُنَا فَنَسِيتَهَا وَكَذَلِكَ الْيَوْمَ تُنسَى ، وَكَذَلِكَ نَجْزِي مَنْ أَسْرَفَ وَلَمْ يُؤْمِن بِآيَاتِ رَبِّهِ وَلَعَذَابُ الآخِرَةِ أَشَدُّ وَأَبْقَى

«А хто відвернеться від Мого Нагадування, на того чекає тяжке життя, а в День воскресіння Ми воскресимо його сліпим». І скаже він: «Господи! Чому Ти воскресив мене сліпим, якщо раніше я був зрячим?».Аллах скаже: «Ось так! Наші знамення явились до тебе, але ти забув їх. Таким же чином сьогодні ти сам будеш забутий». Так Ми воздаємо тим, хто коїв надмірності і не увірував в знамення свого Господа. А муки в Останньому житті будуть іще більш тяжкими і тривалими» (20:124–127).

У нас немає іншого вибору, окрім як нести відповідальність і взяти на себе задачу порятунку самих себе і усього людства від небезпеки, яка з’явилась внаслідок застосування капіталізму. І цей порятунок полягає у відновленні ісламського образу життя через встановлення Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
12.05.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню