Знов Рамадан і знов мусульмани терплять наслідки відсутності Халіфату

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Вже сто років щорічно зрадницькі режими в мусульманських країнах просувають концепцію «миру» у священний місяць Рамадан. При цьому в історії мусульман Рамадан завжди був місяцем військових походів і завоювань.

Знов Рамадан,і знов мусульман позбавили домів і насильно вигнали із рідних земель. Ця традиція діє з часів британської окупації і подальшої передачі мусульманських земель євреям-окупантам. Черговий Рамадан, і черговий раз мусульманські правителі зберігають мовчання, стоячи на першій лінії захисту єврейського утворення.

Вони проливають крокодилячі сльози над загиблими мусульманами, але роблять усе можливе для зміцнення єврейського утворення. Іще один Рамадан, і наслідки відсутності Халіфату знов предстають перед Уммою, як нібито у нас немає армії і вірних солдатів, зданих звільнити Палестину за один день. Палестина — це ісламське питання, тісно пов’язане з нашою вірою. Вона повинна займати перше місце у списку наших пріоритетів. Палестина символізує боротьбу на рівні Умми за звільнення із лап колонізаторів, які посадили на священних землях єврейське утворення і створили навколо неї маріонеткові уряди, щоб відволікти нас від злочинів євреїв. Звільнення Палестини може бути досягнуто тільки шляхом скинення правителів мусульман, після чого буде створений Халіфат, який об’єднає мусульман в одну силу.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
12.05.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню