Запровадження світських і західних освітніх програм — частина політики режимів в ісламських землях

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Йорданії піддав критиці циркуляр міністерства освіти, який стосується реалізації програми навчання для вчителів чоловічої і жіночої статі, по «гендерній рівності» і «інтеграції гендерних аспектів в освіту і шкільне оточення».

В заяві, опублікованій Хізб ут-Тахрір в суботу 16.10.2021, говориться: «По-перше, запровадження терміну «гендер» — це маневр захисників «абсолютної рівності між чоловіком і жінкою», по-друге, гендерна культура утверджує гомосексуалізм, по-третє, гендерна культура скасовує материнство. Якщо це реальність гендерної культури, то яку відповідальність?! Яке можна найти виправдання, включаючи подібну зіпсовану просвіту в освітні програми?!

Заява звернута до народу Йорданії, стверджуючи, що заклик до прав жінок під гаслами рівності і гендерної культури є лише частиною систематичних інтелектуальних, просвітницьких і політичних кампаній, проводимих Заходом в мусульманських країнах після руйнування Халіфату у шаленій спробі відвернути Ісламську Умму від її релігії і усвідомлення своїх проблем з метою проникнення в соціальне життя мусульман і руйнування мусульманської родини шляхом розбещення жінок, таким чином розбещуючи усе мусульманське покоління.

В заяві вказувалось, що Ісламська Умма та її жінки повністю усвідомлюють цілі цих кампаній, які підтримуються політичними зусиллями на усіх глобальних рівнях, на це витрачаються необхідні ресурси і засоби з метою втягнути мусульманських жінок у вирій цих пасток. І усе це відбувається під носом і при заохоченні режиму Йорданії, який забороняє поширення ісламського заклику, переслідує і саджає у в’язниці тих, хто закликає до Ісламу через політичну партію, яка веде політичну інтелектуальну діяльність; при цьому режим дозволяє чужаку втручатись у справи Умми, використовуючи просвітницьку атаку Заходу, яка несе згубні і ворожі на адресу Ісламу ідеї.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
20.10.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню