Студентський блок «Аль-Ваъй» провів пам’ятні заходи, присвячені річниці дня народження Пророка Мухаммада ﷺ

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Студентський блок партії Хізб ут-Тахрір «Аль-Ваъй» провів пам’ятні заходи в Політехнічному, Хевронському і Абу-Дісському університетах, присвячені річниці дня народження Пророка Мухаммада ﷺ.

В мечеті при університеті Абу-Діс була проведена лекція, в Політехнічному і Хевронському університетах роздавались флаєра «Річниця з дня народження Пророка Мухаммада ﷺ — це пам’ять про утворення держави і Умми, а не пам’ять про святкування», а також в Хевронському університеті була організована кампанія по масовому поширенню цієї теми.

В ході цих заходів студентський блок «Аль-Ваъй» запевнив, що народження Пророка ﷺ повинно бути пов’язано з народженням Ісламської Умми — кращої Умми, виведеної серед людства. І це трапилось за допомогою утворення Пророком ﷺ Першої Ісламської Держави в Сонцесяйній Медині, яка запроваджувала Іслам в усіх аспектах життя і поширювала послання справедливості, прямого шляху, добра і милосердя, що принесло мусульманам велич і перевагу в усьому світі, як в культурі і цивілізації, так і в науці, хоча до цього вони були розрізненими, ненависними і ворогуючими племенами, не маючими ніякої ваги і цінності серед народів і націй.

Таким чином, річниця його ﷺ народження повинна служити пам’яттю і нагадуванням Ісламській Уммі про необхідність відновлення тієї структури,яку він ﷺ побудував для нас, завдяки якій мусульманам повернеться їх колишня велич. Ця структура за допомогою Аллаха звільнить наші святині від сіоністів і очистить від їх гидоти і бруду мечеть аль-Акса, а також знесе кордони і блокади, які розшматували Ісламську Державу на нікчемні дрібні картонні утворення.

Студентський блок «Аль-Ваъй» розвісив по усьому Політехнічному університету плакати з написами «Річниця його ﷺ народження вимагає роботи над тим, що він приніс, і відродження того, що зникло із його Сунни — метод Посланця Аллаха», а також «Пророк ﷺ — не просто великий чоловік, який жив і пішов, залишивши духмяний спогад, він — Посланець Аллаха, який отримав Одкровення з небес — Коран і Сунну, яким треба слідувати і запроваджувати в своєму житті усьому людству».

Студентський блок «Аль-Ваъй» в університеті Ан-Наджа роздав флаєра під назвою «Річниця з дня народження Пророка Мухаммеда ﷺ — це пам’ять про утворення держави і Умми, а не пам’ять про святкування». Також були розвішані плакати з наступним змістом: «Народження Посланця ﷺ означає народження великої Умми, у якої з’явилась своя держава, у той час як до цього мусульмани залишались ворогуючими племенами, які нападали один на одного і проливали кров з дрібних причин. Ця утворена держава запроваджувала Іслам, піклувалась про справи мусульман, захищала їх, поширила постання Ісламу в усіх куточках світу, принесла мусульманам велич і панування над усім світом, але ж до появи цієї держави з ними ніхто не рахувався і вони не мали ані ваги, ані цінності».

Блок «Аль-Ваъй» також підкреслив, що пам’ятні спогади дня народження Пророка ﷺ повинні бути пам’ятними для Ісламської Умми в тому, щоб відновити те, що побудував для нас Пророк ﷺ в Медині — Ісламську Державу, яка, як тільки вона відродиться, одразу ж звільнить благословенну мечеть аль-Акса за допомогою Всевишнього Аллаха. Вона знищить кордони, які розшматували Умму на дрібні нікчемні держави і розділили єдність мусульман, і зробить це, скандуючи «Аллаху Акбар, велич належить Ісламу!» і цитуючи слова Всевишнього Аллаха:

وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقاً

«Скажи: «Явилась істина, і згинула брехня. Воістину, брехня приречена на загибель» (17:81),

وَيَوْمَئِذٍ يَفْرَحُ الْمُؤْمِنُونَ * بِنَصْرِ اللَّهِ يَنصُرُ مَن يَشَاء وَهُوَ الْعَزِيزُ الرَّحِيمُ * وَعْدَ اللَّهِ لا يُخْلِفُ اللَّهُ وَعْدَهُ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لا يَعْلَمُونَ

«В той день зрадіють віруючі допомозі Аллаха. Він допомагає, кому побажає. Він — Могутній, Милосердний. Такою є обіцянка Аллаха, і Аллах не порушує своєї обіцянки, проте більшість людей не знають цього» (30:4–6).

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
20.10.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню