«Екологічна криза: причини і ісламське рішення»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Міністри і дипломати з усього світу зібрались в Глазго на 26-ту Конференцію сторін Рамкової конвенції ООН про змінення клімату з метою знайти рішення проблеми, яку багато хто назвали «надзвичайною кліматичною ситуацією» на планеті.

Сьогодні світ стоїть на роздоріжжі у зв’язку зі зміненням клімату і екологічними лихами. Немає сумнівів у тому, що ця планета не пізнає спокою, поки на ній панує капіталістична система. Капіталістичний світ небезпечний у будь-якому виді, і неможливо знайти рішення під керівництвом капіталістичних держав. Безперечно, повинен бути знайдений радикально новий підхід до боротьби з цією кризою і до захисту планети і людства від руйнування.

У зв’язку з вищесказаним Жіночий відділ Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір запустив двотижневу кампанію, яка закликана розкрити істинні причини кліматичної кризи. В ході кампанії буде надане ісламське рішення як альтернатива капіталістичній. Активісти розкажуть про ісламські принципи, закони і підходи до захисту і збереженню планети, включаючи метод управління ресурсами, який гармонує з природою, забезпечуючи при цьому економічний прогрес і розвиток людства.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
10.11.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню