Хізб ут-Тахрір/Палестина передала листа прем’єр-міністру Палестинської автономії

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У вівторок 14.12.2021 делегація Хізб ут-Тахрір/Палестина передала в штаб-квартиру прем’єр-міністра Палестинської автономії листа, адресованого самому прем’єр-міністру Мухаммаду Штайє.

У листі піднімається питання про двох вчителів, Хусейна Абу аль-Хаджа і Аніса Хамамра, заарештованих за розмови про єдність Ісламської Умми і відмінності між прапором Посланця Аллаха ﷺ і прапорами, нав’язаними колонізатором.

У листі підкреслюється: «Ці репресивні заходи можуть бути розцінені як боротьба з Ісламом і прапором Посланця Аллаха ﷺ, а також служіння ворогам Ісламу, оскільки єдності мусульман і встановлені законів Ісламу бояться тільки євреї і західні країни. Саме вони прагнуть очистити учбові програми від будь-якого змісту, який вчить мусульманських дітей концепціям єдності, джихаду і застосування законів Аллаха».

Як зазначається у листі, Хізб ут-Тахрір вважає, що Палестинська адміністрація стала наконечником списа, що використовується ворогами Ісламу для боротьби з жителями Палестині і руйнування їх дітей, молоді і родин.

Далі прем’єр-міністру Штайє задаються прямі питання про палестинську учбову програму і так звані «національні символіки і прапори»: хто їх вигадав, намалював і визначив кордони?

В листі міститься звернення до Штає і міністрам: «Невже ви не боїтесь гніву Аллаха?! Невже ви не думаєте про день, коли Умма повстане проти беззаконників?! Що ви виграєте своєю залежністю від єврейського утворення і західних країн і від проведення їх деструктивної політики у відношенні палестинського народу?! Чи врятує вас Америка від покарання Аллаха?! Чи врятує вона вас від мусульман, розгніваних і втомлених від вашого зрадництва?! На що ви сподіваєтесь?! Навіть якщо ви врятуєте себе від мусульман, то ніколи не уникнете покарання Аллаха. В Корані говориться:

وَاللَّهُ أَشَدُّ بَأْساً وَأَشَدُّ ‌تَنْكِيلاً

«Аллах могутніший за усіх і суворіший у покаранні» (4:84)».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
22.12.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню