Датський уряд програв битву з цінностями ісламської родини

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Нещодавно опубліковане щорічне опитування, проведене за замовлення датського уряду, показує, що мусульмани відкидають західний образ життя. Дослідження показало, що молоді мусульмани вважають неприйнятним порок.

Міністр по справам імміграції і інтеграції Данії Маттіас Тесфайє був дуже розчарований результатами опитування і сказав, що він ніколи не погодиться з цим. Він також говорив про прихильність датським цінностям і гендерній рівності.

Зі свого боку інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Данії опублікував заяву, в якій зазначається: «Датський уряд не зміг нав’язати мусульманам свою вульгарну точку зору, тому готовий усіма способами взяти участь у «війні цінностей» проти ісламської культури».

Далі в заяві вказується: «Рік за роком урядові опитування показують, що мусульмани як і раніше не хочуть відмовлятись від своєї ісламської ідентичності. Чому мусульмани відмовляються вести непристойне життя навіть при тому, що вони народились і виросли в світській державі? Відповідь проста: кожна людина з чистою свідомістю здатна зрозуміти, що благородство полягає в правильному образі життя. Іслам шанує скромність, чесноту і повагу до жінок».

На завершення зазначається: «Якщо датський міністр по справам імміграції і інтеграції упевнений, що він може примусити мусульман відмовитись від своїх ісламських цінностей, то ми скажемо, що цього ніколи не трапиться. З іншого боку, ми знаємо, що усе більша кількість датчан буде відмовлятись від західного образу життя і вибирати Іслам».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
22.12.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню