Імам — це щит, за яким б’ються і яким захищаються

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Сотні індуїстських активістів і монахів відкрито закликали своїх послідовників вбивати мусульман, щоб відновити «Велику Індію».

У зв’язку з цим інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Бангладеш опублікував заяву, в якій зазначається: «Невпинні страждання мусульман, які залишились без опікуна, є свідченням того, що Умма не пізнає істинної безпеки, справедливості і захисту, поки не буде держави Халіфат».

Далі в заяві говориться: «Мусульмани знають, що нинішні правителі-зрадники не служать їх інтересам і не принесуть їм ніякої користі. Ці правителі прокидаються тільки тоді, коли переслідуються послідовники інших релігій і вірувань. При цьому вони повністю умовчують про страждання і гоніння мусульман, навіть якщо у них досить сил, щоб врятувати життя пригноблених і захистити їх честь».

Звертаючись до Умми, Хізб ут-Тахрір/Бангладеш пише: «Мусульманські народи повинні зрозуміти, що усі їх лиха і страждання пов’язані з відсутністю істинного лідера. Якщо б у мусульман був халіф, то він не допустив би нічого подібного. Рішення проблеми Умми описано в хадісі:

وَإِنَّمَا الْإِمَامُ جُنَّةٌ يُقَاتَلُ مِنْ وَرَائِهِ وَيُتَّقَى بِهِ

«Імам — це щит, за яким б’ються і яким захищаються» (Бухарі, Муслім).

Час би мусульманам усвідомити важливість діяльності по встановленню Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
05.01.2022

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню