Черговий раунд переговорів по Сирії — Сполучені Штати виграють час

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У грудні 2021 року в столиці Казахстану завершився 17-й раунд переговорів по врегулюванню сирійської кризи. Враховуючи кількість раундів і роки, витрачені на них, можна з упевненістю сказати, що це було порожньою тратою часу.

В відеоролику, опублікованому інформаційним офісом Хізб ут-Тахрір/Сирія у зв’язку з цими переговорами, підкреслюється: «Як мінімум, цим черговим раундом переговорів Сполучені Штати виграють час. Цей час потрібен Америці, щоб отримати можливість нав’язати сирійцям нову конституцію і своє політичне рішення, закликане зберегти систему».

Хізб ут-Тахрір закликав «народ революції» відкинути усі конференції, які, як зазначається, не принесли нічого, окрім втрат, приниження і ганьби.

Голова інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Сирії Ахмад Абдульваххаб заявив: «Мусульмани у цілому, і жителі Шаму — зокрема, повинні знати, що їх життя зміниться тільки завдяки конституції, джерелом якої є Одкровення. Коли правління було засновано на Ісламі, а Шаріат застосовувався у кращому виді, ми були беззаперечними лідерами цього світу. Коли ж ми робили упущення в застосуванні Шаріату, то ставали безпорадними, подібно морській піні, народи накидались на нас, як накидаються хижаки на жертву, вороги Ісламу окупували наші країни, грабували багатства і поневолювали людей, і більше того, вказували нам, як жити, і нав’язували свої закони».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
05.01.2022

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню