Єврейське утворення хизується зрадництвом мусульманських правителів

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Як вказується в заяві інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Палестині від 17 січня 2022 року, прем’єр-міністр єврейського утворення Нафталі Бенет відкинув можливість прогресу в політичному процесі з Палестинською адміністрацією.

Це трапилось після зустрічі президента ПА Махмуда Аббаса з міністром безпеки єврейського утворення Бені Ганцем. Міністр сказав, що під час переговорів з ним світові лідери не піднімали палестинське питання. Він додав, що його позиція ясна: він не приймає Палестинської держави і не буде зустрічатись з Абу Мазеном (Махмудом Аббасом). З іншого боку, міністр закордонних справ єврейського утворення Яір Лапід ясно дав зрозуміти, що згідно коаліційній угоді з Бенетом той не має намір вступати у будь-які переговори з Палестинською автономією.

Зарозумілі заяви представників голів сіоністів є плодом зрадницьких угод про нормалізацію відносин арабських країн з єврейським утворенням, а також плодом недбалості Палестинської адміністрації і відмови від усіх принципів в обмін на VIP-перепустки, BMC-карти (Business Men Card) і належні Палестині податкові надходження. Саме це було в центрі обговорення на зустрічі Аббаса і Ганца. Єврейське утворення почало збирати плоди зрадництва арабських правителів і робити зарозумілі заяви. Як нібито для євреїв палестинське питання вже закрите і такої держави більше не існує, окрім як в протоколах деяких мусульманських правителів і заключних заявах за підсумками зустрічей з лідерами єврейського утворення. А в деяких випадках Палестина і зовсім не обговорюється.

Заяви Бенета і Лапіда показують, що шлях миру, який обрала «ОЗП», є безплідним і ніколи не поверне палестинцям ані землю, ані суверенітет, ані державу. Ця шлях безкінечних поступок до тих пір, поки не залишиться нічого, в чому уступати. І ось Палестинська адміністрація наближається до чергової стадії приниження, а єврейське утворення ухиляється від прямих відповідей і тягне час, щоб отримати усі більше і більше поступок.

Усе приховане стало явним… Немає більше місця для розмов про державу, мирний проект чи переговори. Арабським правителям більше нічого приховувати після відкритого вступу в нормалізацію відносин з єврейським утворенням і після ясних заяв Бенета, на які не послідувало відповіді ані від королів, ані від президентів мусульманських країн.

Уммі час зрозуміти, що палестинське питання може бути вирішено тільки шляхом звільнення землі, а усі інші варіанти вже були випробувані і провалились, більше того, вони принесли лише шкоду і збиток Палестині. Палестинське питання давно закрите для «Організації звільнення Палестини», Палестинської адміністрації і правлячих режимів в мусульманських країнах. Для них священні землі Ісламу більше не грають ніякої ролі. Але питання як і раніше хвилює мусульманські народи і деяких офіцерів в мусульманських арміях. Обов’язок Умми та її армій полягає у тому, щоб повільно скинути правителів-зрадників і звільнити благословенні землі від єврейської окупації.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
02.02.2022

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню