Заява суданських військових про відмову від влади не має відношення до народу, а є черговим американським кроком

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Політологи розглядають нову заяву першого заступника голови Суверенної ради Мохаммеда Хамдана Дагало як явне свідчення бажання військового крила реалізувати надію суданського народу у відношенні безпеки і стабільності.

В своїй заяві Дагало підкреслив, що військова структура схильна тому, щоб надати питання управління громадянським особам, щоб ті виконували національні задачі згідно з конституцією і законом.

Можливо, ці політологи, які аналізують події і факти, чогось не знають? З миті руйнування держави Халіфат сила мусульман та їх міцність була зруйнована, мусульманські землі були розірвані на частини, а при владі були поставлені стражі інтересів наших ворогів. Ці так звані «правителі» мусульманських країн не мають ніякої волі в діях, будь-то великих чи незначних. Вони вчиняють тільки по інструкціям і наказам їх попечителів із крупних держав.

Умма ніколи не набуде суверенітет і лідерство, поки нею правлять віроломні правителі. Ці правителі правлять не тим, що ниспослав Аллах, більше того, вони підкоряються наказам невірних колоніальних країн. Тільки лише з присягою халіфу, який буде правити по законам Ісламу, Умма поверне собі велич. О, мусульмани, давайте будемо вести діяльність по встановленню Халіфату!

 

І рубрики новин газети «Ар-Рая» №407
11 Сафара 1444 р.х.
7 вересня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню