Випрошувати справедливість і чесність у ворогів — політична наївність чи зрадництво?!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Палестинська адміністрація та її медіаінститути на протязі останніх тижнів працювали над так званою «вирішальною і полум’яною промовою». Ця «полум’яна» промова Голови адміністрації перед Генеральною Асамблеєю ООН включала в себе жебрацтво і політичні поступки. Також в ній робився акцент на ліквідацію палестинської проблеми по колоніальному сценарію, тобто мова йшла про створення двох держав.

Примітно, що Аббас в своїй промові визнав подвійні стандарти міжнародної спільноти і крупних держав, які підтримують єврейське утворення. Також він виразився і відносно самої ООН, яка надала сотні рішень, але усі вони залишились на папері. Але дивно те, що після усіх цих звинувачень він продовжив вимагати від ООН, щоб вона віддала належне народу Палестини, захистила його і реалізувала проект двох держав!

Вимога Аббаса про якнайшвидше відновлення переговорів з єврейським утворенням і його готовність сісти за стіл переговорів у пошуках миру і припинення однобічних кроків на Західному березі — ніщо інше як зрадництво. Аббас сказав: «Зупиніть однобічні кроки, нехай навіть тимчасово, і ми домовимось, а якщо не вийде, то робіть, що хочете». Це показує, наскільки він відданий єврейському утворенню і його курсу. А розмови про рішучі дії, припинення координації в області безпеки і скасування міжнародних угод, особливо домовленостей Осло, — це ніщо інше, як балаканина.

О, армії мусульман! Ви бачите ці злочини проти народу Палестини і мечеті аль-Акса. О, армії мусульман! Ані адміністрація, ані режими, ані крупні держави не вирішать проблему Палестини. Тільки ви можете врятувати цей народ, так дійте швидше! Об’єднайтесь навколо щирого керівництва, щоб покласти край цій міжнародній змові , яка скерована проти Умми. О, армії! Втільте в реальність радісну звістку нашого Пророка ﷺ:

لَا تَقُومُ السَّاعَةُ حَتَّى يُقَاتِلَ الْمُسْلِمُونَ الْيَهُودَ فَيَقْتُلُهُمْ الْمُسْلِمُونَ، حَتَّى يَخْتَبِئَ الْيَهُودِيُّ مِنْ وَرَاءِ الْحَجَرِ وَالشَّجَرِ، فَيَقُولُ الْحَجَرُ أَوْ الشَّجَرُ: يَا مُسْلِمُ يَا عَبْدَ اللَّهِ، هَذَا يَهُودِيٌّ خَلْفِي، فَتَعَالَ فَاقْتُلْهُ

«Не настане Час цей, поки мусульмани не битимуться з іудеями, і будуть іудеї ховатися за камінням і деревами, а каміння і дерева будуть говорити: «О, мусульманин, ось позаду мене іудей, іди ж і вбий його!».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №410
2 Рабі уль-авваль 1444 р.х.
28 вересня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню