«Facebook» заодно з окупантами і колонізатором

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Адміністрація «Facebook» заблокувала офіційну сторінку Хізб ут-Тахрір в Благословенній землі. Також була заблокована сторінка віщання з Байт аль-Макдіс і низка інших сторінок і аккаунтів, які закликали мусульман до єдності і слідуванню своїй релігії.

Ці сторінки є джерелом світла . Вони закликають людей до прямому шляху і міркуванню, вони закликають Умму відвернутись від колоніальних планів, які поширюють порочність і віддаляють людей від релігії. Дане блокування скеровано на утвердження єврейського утворення в його планах, щоб воно і надалі могло спокійно засновувати нові поселення і розділяти аль-Аксу, або навіть зруйнувати її, якщо вистачить сил. Такими діями невіруючі намагаються утримати Умму під гнітом свого колоніалізму і не дати повернути їй свій Халіфат. Адже Ісламська Держава поширить світло і благо і покінчить з пітьмою і порочністю.

Такі дії не є чимось незвичайним для капіталістичних компаній, адже це частина їх боротьби з Ісламською Уммою. Але, незважаючи на усі зусилля колонізатора, ми запевняємо, що вони не завадять Уммі згуртуватись навколо її щирих синів , які вірні ідеї відродження Умми. Як би невіруючі та їх прибічники не намагались і не витрачали свої гроші, їм не вдасться погасити світло Аллаха. Скоро вони будуть жалкувати і виявляться повержені, а потім зібрані у Пеклі.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №410
2 Рабі уль-авваль 1444 р.х.
28 вересня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню