Служба безпеки і військова розвідка покривають злочинців

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

В суботу 15 жовтня 2022 року трапився злочин у місті Рамалла.

Група найманців, пов’язаних зі службою безпеки, чиї імена і посади відомі, напала з ножами і дубинками на декількох членів Хізб ут-Тахрір перед мечеттю імені Саада ібн Муаза в Рамаллі. Вони спробували збити автомобілем одного, другому нанесли ножові поранення по усьому тілу , третьому розбили автомобіль, і усе це супроводжувалось погрозами вбивства і образами, що притаманно злочинцям і нечестивцям.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Палестині 16 жовтня опублікував прес-реліз, в якому говориться:

«Служба військової розвідки прикрила одного із своїх співробітників , коли на нього два роки назад була написана скарга за погрозу вбивства одному із членів партії. Якщо б не співучасть військової розвідки , ці злочинці не наважились б наступного дня повторити свою погрозу.

Палестинська влада несе відповідальність за наслідки цього злочину, їй відомі імена нападників, до того ж, є список свідків нападу і відеозаписи. Цей злочин відображає реальність силових структур, навчених генералом Дейтоном, який назвав їх «нові палестинці». Цей «новий палестинець» пишається, що оберігає спокій окупантів, і він вороже налаштований проти народу Палестини і закликаючих до Ісламу.

Адміністрація та її служби безпеки несуть відповідальність за злочин своїх співробітників.. Адміністрація повинна визначитись: або вона підтверджує свою відповідальність за злочин, або карає злочинців».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №414
1 Рабі ус-сані 1444 р.х.
26 жовтня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню