Хусіти заарештували члена Хізб ут-Тахрір

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

В четвер ввечері, 13 жовтня 2022 року, хусіти заарештували одного із членів Хізб ут-Тахрір — професора Мухаммада Мусаада аль-Варафі (57 років). Це трапилось після того, як аль-Варафі в провінції Ібб в мечеті аль-Хікма спілкувався з людьми і роз’яснював їм проект Конституції держави Халіфат, про який повідомив нам Посланець Аллаха ﷺ в благій звістці:

ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةً عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ

«Потім буде Халіфат, правління, в якому буде здійснюватись за методом пророцтва».

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Ємені опублікував прес-реліз, де говориться: «О, ті, хто претендують на коранічний шлях ! Невже заклик до відновленню ісламського образу життя і звільненню від західного рабства, його систем і агентів став злочином, а винний заслуговує на тюремне ув’язнення?!

Професор Мухаммад Мусаад аль-Варафі відомий серед жителів провінції Ібб своїм активним закликом і діяльністю з Хізб ут-Тахрір. Він — один із тих, хто присвятив себе цій справі, хто вдень і вночі працює над тим, щоб об’єднати Ісламську Умму і встановити правління Аллаха на земле, незважаючи на змови і підступи тиранів. Всевишній Аллах сказав:

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَى أَمْرِهِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ

«Аллах владний вершити Свої справи, проте більшість людей не знає про це» (12:21).

Ця так звана «влада» позбавлена яких-небудь цінностей і нравів, вона заарештувала професора аль-Варафі, незважаючи на його вік і хворобу, до того ж, в домі Аллаха, в основі якого лежить безпека. Аль-Варафі часто після вечірньої молитви роз’яснював людям проект Конституції держави Халіфат. Ганебно і грішно арештовувати закликаючого до Ісламу! О, злочинці, яким буде ваше виправдання перед Всевишнім Аллахом, коли ані діти, ані майно не принесуть користі? Своїми діями ви об’являєте війну Аллаху, Його релігії і закликаючим до Його шляху!».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №414
1 Рабі ус-сані 1444 р.х.
26 жовтня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню