Умма зневажає усіх, хто веде переговори з сіоністами

Карта AFP із зображенням ізраїльсько-ліванського морського кордону.

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Президент Лівану Мішель Аун підтвердив, що роль ірансько-ліванської партії була у якості «стримуючого чинника», і надана їй сила допомогла подолати сумніви в непрямих переговорах по демаркації морських кордонів з єврейським утворенням.

Аун сказав в інтерв’ю Ліванському каналу «Аль-Манар»: «Сила необхідна, але вона повинна бути стримуючим чинником, мати певну дисципліну і не може застосовуватись довільно».

У зв’язку з цією подією інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Лівані опублікував прес-реліз, в якому звернувся до усіх політиків, партій і організацій, якій брали участь в угоді по демаркації кордону з єврейським утворенням:

«Той, хто вів переговори, підписував, мовчав, благословляв і назвав цю угоду історичною, знайте, що ви віддали багатства палестинського народу в руки їх окупанта! Знайте, що благородний народ Лівану і уся Ісламська Умма зневажають ваші домовленості! Вони не упустять можливості виразити вам своє незадоволення усіма доступними способами. Умма знає, що за усіма цими угодами від початку до кінця стоїть Америка, її посольства і посланці, вона бажає прибрати до рук багатства Лівану і усього східного Середземномор’я».

Хізб звернувся до синів і родин, партій і організацій, які пожертвували собою, б’ючись з окупантом:

«Стережіться опинитись серед тих, хто задоволений цим, тому не виправдовуйте і не погоджуйтесь! Відкиньте своїх ватажків, які діють в інтересах тих, хто проливав кров ваших дітей!». На завершення було сказано: «Ісламська Умма в Лівані і в решті країн перебуває в стані очікування, особливо у зв’язку з останніми міжнародними зміненнями. Умма в стані очікування, щоб під щирим керівництвом обрушитись на правителів і встановити державу справедливості — Праведний Халіфат, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва. Ця держава покінчить з сіоністами і тими, хто налагоджує відносини і ввіряє їм свої справи. Ця держава змиє бруд правителів, агентів, партій і організацій, які брехали Уммі на протязі довгих років».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №415
8 Рабі ус-сані 1444 р.х.
2 листопада 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню