Міцно тримайтесь за вервь Аллаха, а не Ердогана!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Видання «Aleppo Today» 26 жовтня 2022 року опублікувало новину: «Згідно західному звіту, Туреччина прагне об’єднати усі угрупування «Сирійської національної армії».

Інтернет-видання «Middle East Eye» з посиланням на високопосадові турецькі джерела повідомляє, що Анкара хоче реорганізувати національну армію під єдине командування, щоб вона стала схожою на регулярну армію. Першим кроком в новому формуванні буде розпуск усіх нинішніх фракцій для інтеграції в нову структуру, яка буде знаходитись під єдиним командуванням, виключаючи «Хайят Тахрір аш-Шам» («ХТШ»)».

«Ар-Рая»: турецький режим прискорить кроки в реалізації американського політичного рішення, заснованого на примиренні з сирійським тираном і поверненні сирійського народу в обійми режиму. Мета об’єднання угрупувань в єдину армію не є початком нової революції, скерованої на Дамаск для скинення режиму. Навпаки, мета цього полягає в тому, щоб перехопити рішення революції і віддати його в руки єдиного керівництва, тобто під командування турецького режиму. Реакція сирійського народу на заяву голови МЗС Чавушоглу показала, що революція усе іще знаходиться в руках народу. За допомогою об’єднання угрупувань турецький режим бажає нав’язати революції свою волю. Революція з самого початку закликала до єдності, але вона була відкинута протурецькими угрупуваннями, оскільки така єдність мала на увазі намір міцно триматись за вервь Аллаха, а не об’єднуватись за наказом того, хто кожен день заявляє, що кінець революції — це примирення з сирійським тираном.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №415
8 Рабі ус-сані 1444 р.х.
2 листопада 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню