Ердоган заради вигоди дружить з єврейським утворенням

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Президент Туреччини Реджеп Ердоган заявив, що його країна бажає, щоб відносини з «Ізраїлем» будувались на міцній основі і взаємній повазі спільних інтересів, незалежно від результату виборів. Повідомляє агентство «Анадолу» 3 листопада 2022 року.

Ердоган під час телеінтерв’ю сказав, що на шляху нормалізації відносин з «Ізраїлем» його країна зберігає надію на розвиток двобічних відносин в усіх областях шляхом обопільних контактів. Він також додав: «Увесь регіон у виграші від цієї дипломатії, заснованої на взаємній вигоді і повазі цінностей, а не тільки Туреччина та «Ізраїль».

Варто зазначити, що 17 серпня Туреччина і «Ізраїль» вжили дипломатичні кроки на рівні послів в рамках своїх зусиль по нормалізації двобічних відносин.

«Ар-Рая»: заява Ердогана пролунала після того, як так звані «ультраправі» в єврейському утворенні на чолі з Нетаньяху отримали біля 65 місць в єврейському кнесеті. Тобто, мірою його вчинків є вигода і збитки. Це означає, що Ердоган не бере до уваги закони Шаріату, які Всевишній Аллах встановив критерієм для вчинків людини. Ердоган використовує ісламські почуття простих мусульман, які сподіваються, що він встановить для них релігію і звільнить Палестину. Ердоган постійно підтверджує своє зрадництво, він покращує відносини з окупантами Благословенної землі, які щоденно посягають на святині мусульман, вбивають дітей, відбирають землі і оскверняють мечеть аль-Акса.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №416
15 Рабі ус-сані 1444 р.х.
9 листопада 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню