Хізб ут-Тахрір проти колонізації Туніса!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У вівторок 25 жовтня влада Тунісу перетворила площу Касба у зібрання військових і служб безпеки; були закриті усі в’їзди і виїзди з площі урядового палацу.

В цей же день Хізб ут-Тахрір в Тунісі запланував демонстрацію, в який закликав протистояти політиці продажу Туніса колонізатору. Членам партії не вдалось зібратись на площі, але тим не менш партія змогла виступити і відправити своє послання.

Перше: «Бажання заткнути рот і не дозволити Хізб ут-Тахрір заявляти про неприйняття угоди між урядом і МВФ підтверджує, що у держави немає своєї політичної волі. Іноземні посли не дозволяють залишити в спокій того, хто виражає своє неприйняття західної гегемонії та її фінансових інструментів».

Друге: «Іноземні кредити завдають реального збитку незалежності і політичним рішенням країни».

Третє: «У нас немає іншого рішення, окрім як відкинути капіталістичну ідеологію та її економічну систему, а в обмін встановити проект Ісламу».

Демонстрація супроводжувалась гаслами проти політики уряду, яка заклала країну і людей колоніалізму. Туніська делегація Хізб ут-Тахрір скерувалась до голови уряду, щоб вручити відкритого листа: «Підписання угоди з Міжнародним валютним фондом є інструментом колонізації Тунісу».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №415
8 Рабі ус-сані 1444 р.х.
2 листопада 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню