Прозахідна сирійська коаліція цінує зусилля саудівського режиму

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Міністр іноземних справ Саудівської Аравії Фейсал ібн Фархан в своєму виступі на саміті Ліги арабських держав в Алжирі заявив, що його країна підтримує усі арабські і міжнародні зусилля по пошуку політичного рішення в Сирії.

Прозахідна сирійська світська коаліція високо оцінила позицію саудівського режиму у відношенні політичного рішення по Сирії згідно з резолюцією ООН № 2254.

«Ар-Рая»: режим Аль Сауда виконав свою брудну місію проти благословенної революції. Він підкупив деяких лідерів сирійських угрупувань і не дав їм увійти в Дамаск для скинення маріонеткового сирійського режиму. В даний час саудівський режим працює над підтримкою країн, які прагнуть покласти край революції. Усі арабські країни бояться наслідків падіння режиму Асада, мало того, вони роблять усе можливе для запобігання революції і зміцнення її тирана. Якщо б рішення було за цими країнами, вони давно б відновили відносини зі злочинним режимом, проте їх західний хазяїн як і раніше бачить небезпеку революції для регіону і світу у цілому. Оскільки сирійська революція як і раніше горить в серцях її щирих синів, яким необхідно терпіння і стійкість, щоб триматись основи, заради якої вони вийшли. Революціонери і сирійський народ як і раніше відмовляються від зближення з тираном і повернення під його владу. Це дуже вагома перешкода на шляху у регіональних країн та їх попечителів, які працюють над пошуком політичного рішення і розробкою планів по ліквідації сирійської революції.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №417
22 Рабі ус-сані 1444 р.х.
16 листопада 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню