Немає меж нахабності Ердогана!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Представництво президента Туреччини заявило, що 17 листопада 2022 року президент Реджеп Ердоган провів телефонну розмову з колишнім «ізраїльським» прем’єр-міністром Біньяміном Нетаньяху, чия партія виграла вибори, які відбулись в минулому місяці.

В телефонній розмові Ердоган зазначив, що важливо підтримувати відносини на основі взаємоповаги, він також виразив занепокоєність Нетаньяху у зв’язку з подіями, які трапились два дні тому назад на Західному березі. У свою чергу Нетаньяху виразив співчуття жертвам вибуху, що трапився в Стамбулі (повідомляє «Al-Araby Al-Jadeed» від 17 листопада 2022 року).

«Ар-Рая»: інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Палестині прокоментував дану новину наступним чином: «Без найменшого сорому і совісті, у найважчі і жорстокі часи для Палестини та її народу крикливий Ердоган продовжує свою нормалізацію з єврейським утворенням. Зарозумілість окупантів досягла крайньої межі, вони вбивають народ Палестини вдень і вночі, вони оскверняють наші святині і ніяк не приховують свою ненависть і погрози на адресу мусульман, а в цей час Ердоган прискорює процес нормалізації . Більше того, у Ердогана вистачило нахабності виразити слова співчуття окупанту, чиї солдати загинули від рук беззбройних героїв Палестини!

О, Ердоган, звідки така нахабність?!

Ви втішаєте окупанта замість того, щоб виразити співчуття народу Палестини, де кожен день від рук сіоністів гинуть наші герої!

Ви втішаєте окупанта замість того, щоб мобілізувати свою армію і звільнити окуповану аль-Аксу!

Ви втішаєте окупанта замість того, щоб радіти його втратам, адже кожен щирий віруючий радіє ліквідації наступного солдата-окупанта!

Такою є реальність Ердогана, для спостережливих людей його позиція була ясною з перших днів його правління. Сьогодні подібними вчинками він обнажає свою сутність усе більшій кількості простих людей, які бачать, що його крикливі заяви — ніщо інше, як роль і гра, продиктована його хазяями».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №419
6 Джумада аль-уля 1444 р.х.
30 листопада 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню