Американський проект по забезпеченню безпеки єврейського утворення!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив: «Перспективи політичного рішення щодо двох держав здаються далекими, але ми схильні цьому шляху, і усе, що утримує нас від цього, врешті решт завдає шкоди безпеці «Ізраїля» (палестинське агентство «Safa» від 4 грудня 2022 року).

«Ар-Рая»: Заява держсекретаря США Ентоні Блінкена підтверджує, що рішення про створення двох держав є американським проектом по розширенню прав єврейського утворення і забезпеченню його безпеки на Благословенній землі. Кожен, хто закликає до цьому рішенню або прагне його втілити, відкрито служить американським інтересам, а саме — зміцнює єврейське утворення і сприяє його інтеграції в мусульманському регіоні. Такі люди не зацікавлені у вирішенні палестинського питання. Само вирішення палестинського питання обов’язково повинно виходити із ісламської акиди, і воно полягає у звільненні Благословенної землі і викоріненні єврейського утворення.

Історія Ісламської Умми є підтвердженням реалізації цього рішення, точніше — шаріатського хукму. В той день була звільнена Благословенна земля від хрестоносців і монголів. Сьогодні немає іншого рішення палестинської проблеми, окрім мобілізації армій Умми, як це було раніше для вигнання хрестоносців і викорінення їх королівств у вирішальній битві при Хаттіні. Після того, як Умма скине зрадницькі режими і встановить Другий Праведний Халіфат, будуть мобілізовані наші армії для досягнення цієї великої цілі.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №421
20 Джумада аль-уля 1444 р.х.
14 грудня 2022 р.х.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню