Порожні надії на міжнародну спільноту

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Сполучені Штати виразили свою незгоду з каналом «Аль-Джазіра», який передав справу вбитої журналістки Ширін Абу Акле в Міжнародний кримінальний суд. Так США виразили свою незгоду з розслідуванням, скерованим проти єврейського утворення.

Представник Держдепартаменту США Нед Прайс заявив: «Ми проти цього. Міжнародний кримінальний суд повинен зосередити увагу на своїй основній юрисдикції, тому що він є останньою інстанцією покарань і запобігання злодіянням».

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Палестині прокоментував цю ситуацію наступним чином: «Америка не заступилась за Ширін Абу Акле, незважаючи на її американське громадянство, на її вбивство серед білого дня, на її міжнародну відомість та її висвітлення крупного вторгнення в табір біженців Дженін. Для США цей злочин недосить серйозний, щоб його розглядав Міжнародний суд.

Цей інцидент підтверджує, що надія на міжнародну спільноту є самообманом, вона не утримає єврейське утворення від послідовних злиднів проти народу Палестини. В кращому випадку справи, які доводять злочини сіоністів, будуть пилитись в шухлядах міжнародних організацій. Жодне рішення не було реалізовано, тим більше, коли мова йде про слабкі народи.

Шаріат і реальність вказують на безперспективність надій на міжнародну спільноту, яка ніколи не стримає і не ліквідує окупаційну владу, більше того, ця міжнародна спільнота покриває єврейське утворення. Тільки лише старанна діяльність серед Умми спонукає армії мусульман до виконання цієї великої мети».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №421
20 Джумада аль-уля 1444 р.х.
14 грудня 2022 р.х.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню