Рішення, яке збереже революцію і приведе до її цілей

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Америка є ворогом номер один для народу Сирії та його революції, саме вона контролює впливових і діючих гравців в сирійській реальності.

Америка час від часу висуває політичні рішення, які скеровані на відхилення революції від своєї цілі і на те, щоб покласти їй край. Вона висуває резолюцію Ради Безпеки №2254, яка, по суті, оновлює існуючий злочинний режим. Америка бажає замінити старі обличчя на нові — такі ж злочинні і покірні своєму хазяїну.

Народ Сирії розраховує на щире і свідоме керівництво, щоб слідувати за ним до своєї цілі — до скиненню злочинного режиму і встановленню на його руїнах держави, заснованої на Ісламі. Проте цього неможна добитись мовчанням і пасивним ставленням до революції . Ми бачимо, як вороги користуються цим мовчанням, вони продовжують плести підступи під приводом того, що вони це роблять у благо сирійського народу. Народ революції повинен відновити свою владу і рішучість, він повинен покласти край втручанню злочинних держав та їх жалюгідних пособників, які нехтують кров’ю і жертвами революції. Народ Сирії повинен прийняти щире політичне керівництво, яке володіє ясним проектом, що збереже і відновить революцію, досягне її цілей і помститься кожному, хто проливав її кров.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №424
11 Джумада ас-сані 1444 р.х.
4 січня 2023 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню