Західна допомога — причина голоду і залежності

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

В понеділок 26 лютого за ініціативою Швеції і Швейцарії в Женеві завершилась донорська конференція по Ємену.

На конференції була об’явлено 31 обіцянка по наданню допомоги на загальну суму 1,2 млрд. доларів США. Ця сума буде використана для запобігання голоду і доставки допомоги мільйонам єменців, які були вимушені блукати по країні через війну. Вони були вимучені голодом і хворобами, вони втратили надію на швидке завершення війни, яка спустошує країну з 2014 року.

У свою чергу, інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Ємені випустив прес-реліз, в якому говориться:

«Війна в Ємені під головуванням Америки і Великобританії породила усілякі можливі хвороби і епідемії. 21 мільйон людей, із яких більше 400 тисяч — діти, страждають через відсутність їжі, чистої води і медичного догляду.

Потім з’являється «творець хвороб і виробник ліків» — ООН, і заявляє про гуманітарну допомогу, яка насправді працює на благо своїх «спонсорів». Ані для кого не секрет, що подібні організації є інструментом невірного Заходу, що він заснував їх для досягнення своїх інтересів. Що стосується подібних конференцій, то вони не мають ніякого відношення до порятунку людства, їх мета — це збереження впливу колоніальних країн, які ведуть боротьбу за Ємен. Якщо б не зрадництво маріонеткових урядів, які дозволили Америці і Британії розграбовувати багатства Ємену, то цього багатства вистачило б сповна для народу Ємену і не тільки.

Західна допомога — це економічна колонізація, яка мало чим відрізняється від політичної і військової, оскільки результат — той же. Це збільшення залежності від Заходу і віддалення строків для народу в досягненні правильних змінень на основі Ісламу. Умма буде звільнена від оков колоніалізму тільки зі встановленням Праведного Халіфату, діяльність по встановленню якого веде Хізб ут-Тахрір. Чим ближче скинення тиранічних режимів в мусульманських країнах, тим ближче встановлення Халіфату».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» № 434
23 Шабана 1444 р.х.
15 березня 2023 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню