Єврейське утворення погрожує Туреччині, а та щоденно відправляє йому на підтримку вісім торгових судів

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Згідно повідомленню агентства «Анадолу» від 18.01.2024, міністр іноземних справ Туреччини Хакан Фідан відвідав Йорданію 18.01.2024 і зустрівся з королем Абдаллою II, а на спільній прес-конференції з йорданським колегою Айманом ас-Сафаді він сказав:

«Те, що робить «Ізраїль» під приводом забезпечення безпеки, є нічим іншим, як експансією і окупацією. Розширення території після кожної війни і кризи є найбільш яскравим свідченням цього. «Ізраїль» краде палестинські землі на Західному Березі, ведучи окупаційну політику, яку він називає поселеннями. Давайте внесемо ясність: під загрозою знаходиться не безпека «Ізраїля», а, навпаки, країни регіону і палестинці. Увесь світ повинен побачити цю істину». Потім турецький дипломат додав: «На жаль, неупорядковані напади на сектор Газа тривають. Ця різанина повинна бути негайно припинена, а незаконна блокада Гази повинна бути знята».

«Ар-Рая»: своїми заявами турецький міністр підтверджує, що єврейське утворення має на меті і його країну. Після того, як єврейське утворення завершить ліквідацію палестинського питання і закріпиться в регіоні, воно візьметься за інші сусідні країни, в тому числі — і за Туреччину. Євреї мріють про велику державу від Нілу Євфрату, яка зачепить глибини Туреччини, включаючи витоки Євфрату, Харранську рівнину і межуючі з нею області. Незважаючи на це, турецький режим, будучи частиною єврейського проекту, продовжує нормалізацію відносин з цим ворожим утворенням. Він продовжує торгувати з євреями і підтримувати їх різними видами сировини, включаючи залізо і сталь, роблячи свій внесок до їх військової промисловості. Турецький режим постачає єврейському утворенню нафту із Азербайджану, а також продукти харчування і одяг на допомогу єврейським солдатам, які вбивають мусульман в Газі і на Західному Березі.

Слід зазначити, що міністр транспорту Туреччини Абдулкадір Уралоглу 11січня 2024 року визнав — згідно повідомленню телеканалу «Аль-Джазіра» від 11 січня 2024 року, — що з 7 жовтня по 31 грудня 2023 року із турецьких портів до «Ізраїлю» вирушило біля 701 судна, тобто у середньому приблизно по 8 кораблів на день.


Огляд новин
Газета «Ар-Рая»
24.01.2024 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню