Це сторіччя, яке Умма провела у відсутності Халіфату, стало для неї найболючішим. Прийшов час покласти край цим стражданням!

Туреччина
Друкарня

У перший день місяця Раджаб, з якого починаються три благословенних місяця і в якому виповняється 100 років з дня скасування Халіфату, Хізб ут-Тахрір розгорнув глобальну кампанію, звертаючись до усіх, чоловіків і жінок, літніх і молодих, вчених і студентів, пригноблених і володарів сили зі словами: «О, мусульмани! Сто років, як ми живемо без Халіфату! Досить! Ми закликаємо вас до його встановлення у сотий рік його скасування!».

Так, минуло цілих сто довгих і найскладніших для Ісламської Умми років з миті скасування Халіфату. Іще ніколи ісламські святині не піддавались подібним атакам, яким вони піддались за ці роки! Іще ніколи в історії мусульманська кров не проливалась з такою легкістю і безрозсудністю! Ісламська Умма ніколи до того не була так сильно розірвана на частини і не залишалась так довго без Імама.

О, мусульмани! Хіба це положення гідно кращої общини, виведеної для людей? На протязі усієї епохи Ісламу — з початку Одкровення і до скасування Халіфату — мусульмани ніколи не залишали твердого слідування і дотримання велінь Всевишнього Аллаха. Мусульмани багато разів зазнавали поразки, але кожного разу їм вдавалось триматись за вервь Аллаха і знаходити в собі сили підводитись на ноги. Вони перенесли немало болю, але певно не шукали іншої панацеї окрім Ісламу. Мусульмани добивались успіху рівно у тій мірі, в якій дотримувались велінь Аллаха. Наскільки вони прагнули утвердити головування Шаріату на землі, настілки і виходили переможцями із усіх проблем.

Отож, хіба вам не хотілось би бути схожими на своїх славетних пращурів?! Чи бажаєте ви покласти край вашому білю, матеріальній відсталості, розколу і утисканням, а також колонізації Заходу?! Хіба вам не хочеться дати ворогам Ісламу відповідь, яку вони заслужили своїми нападками на наші святині?! Якщо ваша відповідь позитивна, тоді те, що вам треба зробити, очевидно. Вам треба зректись від забороненого Всевишнім Аллахом націоналізму, що є причиною ваших сліз. Ви повинні зректись від відволікаючих вас демократії, яка стверджує, що «Аллах не знає, а ми знаємо»,і секуляризму, який стверджує, що «Аллах не втручається у мирські справи!». Ви повинні встановити державу Праведного Халіфату за методом пророцтва, яка об’єднає мусульман в один кулак під затишком єдиного правління і відновить вашу єдність!

Так ось, Хізб ут-Тахрір закликає вас до тому єдиному, що приведе вас до порятунку. Хізб нагадує вам про багатьох істинах, щоб ви набули благополуччя, славетного майбутнього і заслужили вдоволення Всевишнього Аллаха. Хізб бажає покласти край вбивствам дітей, утисканням тих, хто слідує релігії Аллаха, а також бідності, в якій ви вимушені проживати всупереч наявним багатствам. Хізб ут-Тахрір заповідає вам істину і терпіння. Хізб велить схвалюване і забороняє засуджуване згідно з Шаріатом, на якому Хізб був заснований. Хізб ут-Тахрір робить усе це з усією рішучістю і щирістю всупереч усіляким можливим утисканням і гонінням, незважаючи на усіх змовників, які об’єднались, щоб примусити замовкнути цьому щирому заклику. О,Аллах, стань Свідком! О, Аллах, стань Свідком! О, Аллах, стань Свідком!

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Туреччині
№ T.R/B.S/2021/002
Субота, 1 Раджаба 1442 рх.
13.02.2021 р.

Головне меню