Пора корегувати курс революції сирійської народу

Сирія
Друкарня

Положення, у якому в останній час опинилась революція Шаму, незрівнянно з принесеними заради неї жертвами.

Вона була сильно збита зі шляху у результаті відносин керівників воєнізованих і політичних революційних груп зі своїми державами-спонсорами, які потопили їх у брудних політичних грошах для того, щоб зруйнувати революцію. Незважаючи на усі наші заяви і демонстрації, в яких ми неодноразово попереджали про це, тим не менш більшість людей, обманутих своїми керівниками, не прислухались до того, про що ми гучно били тривогу. І усе ж таки, зараз стало ясно для усіх, навіть для обдурених , те, що підтримка і фінанси, які надавались керівникам груп, були усього лише виплатами за їх політичні рішення і відмову від своїх слів, але справа цим не закінчилась.

Ці керівники почали завдавати народу зло, гніт, влаштували самовладдя і стали перешкодою на шляху скинення режиму і встановлення влади Ісламу — те, проти чого і заради чого , відповідно, вийшли люди. Це вимусило народ Шаму активізуватись знов, цього разу — проти огидного владарювання угрупувань, які поставили інтереси груп вище правомірних інтересів революції, проте ці народні рухи мали скудні проекти і вагались. Вони не йшли по непорушним основам і не мали ясного розуміння — без чого легко приборкувались або збивались з курсу, так само як інші рухи проти и тирану Шаму, яких скували, осідлали і збили зі шляху. У зв’язку з цим необхідно скоректувати курс і зміцнити дані рухи наступними діями:

— позначити непорушні основи у якості головного орієнтиру революції, а саме — скинення режиму з усіма його відгалуженнями, а далі — встановлення Праведного Халіфату за методом пророцтва, про який нам дав благу звістку Посланець Аллаха ﷺ; звільнення від держав невір’я і припинення їх впливу. Ці константи здійснювані лише при повному припиненні відносин з так званими «державами-спонсорами», на чолі яких стоїть турецький режим, чия співучасть у змові проти народу Шаму вже для усіх очевидна. Проте перш за усе треба покласти край своєвладдю угрупувань, які викликали роздробленість, конфлікти і братовбивства заради поширення своєї влади , а також діяти над створенням об’єднаної , вірної перед Аллахом і щирої перед Посланцем Аллаха ﷺ сили;

— прийняти чіткий політичний проект, заснований на ісламській акиді , який зміцнить ряди революційних рухів , запобіжить будь-якому розколу, спробі підкорити і збити з вірного шляху. Цей проект буде чашею, на якій буде зважений будь-який керівник руху;

— прийняти свідоме і щире політичне керівництво, яке буде працювати над об’єднанням зусиль усіх щирих революціонерів під єдиним прапором Посланця ﷺ і виведе їх згідно політичному проекту, виведеному із ісламської акиди — проекту істинного Праведного Халіфату.

Это — найважливіші кроки, необхідні для коректування курсу , який веде до безпеки , до благ для Ісламу і мусульман, заради яких було пожертвувано багато життів. До цього закликає вас лідер , який не бреше своєму народу — Хізб ут-Тахрір у Сирії. Аллах Тааля сказав:

إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَذِكْرَىٰ لِمَنْ كَانَ لَهُ قَلْبٌ أَوْ أَلْقَى السَّمْعَ وَهُوَ شَهِيدٌ

«Воістину, у цьому міститься нагадування для тих, у кого є серце , хто прислухається і присутній при цьому»(50:37).


Ахмад Абдульваххаб
Голова інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Сирії
№ 002 / 1441
Четвер, 17 Мухаррама 1441 р.х.
14/11/2019 р.

Головне меню