Туреччина продовжує грати свою роль, щоб повернути революцію Шаму під контроль злочинного режиму

Сирія
Друкарня

Міністр оборони Туреччини Хулусі Акар заявив, що Туреччина застосує силу у відповідь на порушення перемир’я в Ідлібі, включаю радикальні угрупування, підкресливши, що Анкара «примусить їх підкоритись».

Агентство «Anadolu» цитує Акара, що Туреччина відправить додаткові війська в Ідліб «з метою добитися припинення вогню на постійній основі», додавши, що Анкара «буде контролювати цей район».

Немає сумнівів у тому, що Захід з самого початку революції докладає максимум зусиль, щоб повернути народ Шаму у рабство і захистити свого агента від падіння. Для цього він використовує усі методи і способи, розраховуючи у реалізації своїх планів на місцеві інструменти — правителів-агентів мусульманських країн, які оточують землі Шаму, таких як правителі Ірану, Катару, Еміратів, Саудівської Аравії і Туреччини, які зіграли найбільшу роль у тому, щоб довести революцію до нинішнього стану. Особливу задачу у цій справі виконав турецький режим, який зміг приборкати лідерів угрупувань і зв’язати їх до такої міри, що вони стали нездатними поворухнути пальцями після того, як раніше втратили волю до прийняття рішень , а сьогодні вони навіть вступили у змову з турецьким режимом у передачі Асаду цілих районів і виконанні угод. Турецький режим як і раніше виконує свою брудну роль у повній мірі, щедро розкидаючись заявами про переживання за життя мусульман у Шамі і про прагнення покласти край їх стражданням.

Так нехай же мусульмани Шаму знають:

Правителі Туреччини мало чим відрізняються від тих же лідерів угрупувань, які не мають волі до прийняття рішень, за винятком тих рамок, обумовлених їх хазяями . Тому ми бачимо приватні зустрічі, координацію і контакти як з американською, так і з російською сторонами на усіх рівнях.

Так зване американське «політичне рішення» — це те, що Захід прагне силою нав’язати народу Шаму, і воно не менш небезпечне ,аніж військовий конфлікт. Зміст їх один, навіть якщо форми розрізняються. І заяви, зроблені міністром оборони Туреччини , говорять про підготовку до здійснення цього рішення.

Знайте, що серед вас є ті, хто вдень і вночі працює над виправленням ситуації у Шамі, щоб революція знов встала на правильний шлях. Вони без упину працюють над тим, щоб покінчити з епохою тиранічного правління путь і перейти до епохи Праведного Халіфату за методом пророцтва, про яке передвіщав Посланець Аллаха ﷺ. Халіфат покладе край стражданням мусульман і застосує над ними Шаріат Аллаха, в якому — щастя обох світів. Стережіться прив’язувати свої серця до когось іншого, окрім Всемогутнього Аллаха. Не покладайтесь на ворогів Ісламу із числа злочинних режимів-агентів Заходу. Єдиний порятунок мусульман полягає у тому, щоб старанно і щиро працювати з тими, хто веде діяльність по встановленню Праведного Халіфату. Завершення, безперечно, за богобоязливими.


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Сирії
Понеділок, 23 Джумада ас-сания 1441 р.х.
№ 004/1441 х.
17/02/2020 р.

Головне меню