В десяту річницю революції в Шамі Хізб ут-Тахрір/Сирія представив третій політичний меморандум

Сирія
Друкарня

З нагоди сотої річниці руйнування Халіфату злочинцем Мустафою Камалем, а також десятої річниці початку революції Шаму Хізб ут-Тахрір/Сирія представив свій третій політичний меморандум під назвою «Погляд на реальність революції: аналіз і рішення».

Хізб просить Аллаха допомогти достукатись до свідомих розумів після того, як революція Шаму досягла критичної стадії і зупинилась на небезпечному перехресті.

В своєму меморандумі Хізб розкриває змову, яка плететься Америкою і здійснюється державами-прислужниками, а також керівниками повстанських угрупувань, які спонсоруються цими лакеями Заходу.

Хізб роз’яснив в меморандумі реальність конфлікту, причину його тривалості і види зіткнень, а також показав методи і засоби, використовувані для знищення революції.

В ньому він також представив своє розуміння реальності революції і того, що явилось результатом кроків, вжитих державами-прислужниками Америки по розділенню революції і людей на чотири регіони, які відрізняються по формі,але схожі по змісту і політичній орієнтації.

Хізб пояснив причини, які спонукали міжнародну спільноту до застосування злочинних методів, включаючи осаду і обмеження на усіх рівнях, і пояснив, навіщо треба було влаштовувати гоніння з боку служб безпеки угрупувань,грабування на пунктах пропуску, навіщо треба було вдаватись до приниження людської гідності, затуляти незалежні роти, у той час як підручні «шаріатські» легітимізують злочини своїх керівників, навіщо треба було озадачувати людей пошуками безпечного житла і засобів до існування, навіщо треба було робити так, щоб люди увесь час очікували кошик допомоги у країні, яка перетворилась на великий табір, жителі якого не захищені ані від літньої спеки, ані від зимнього холоду.

Хізб вказав, чим треба запастись, щоб захиститись від наслідків цієї лютої американської кампанії, і що повинні робити люди на цьому критичному етапі. Також в своєму меморандумі він вказав кроки, які необхідно вжити, щоб здійснити бажаний зсув в цій революції і повернути її у правильне русло. Окрім того, було зазначено, який великий збиток завдав Захід, завдяки величезним зусиллям, докладеним для того, щоб вплинути на розуми мусульман, і що люди повинні знати для здійснення успішних змінень.

У завершення свого третього політичного меморандуму Хізб ут-Тахрір Сирія підкреслив: «Ми в Хізб ут-Тахрір простягаємо свою руку повсталим мусульманам Шаму і закликаємо приєднатись до нас на шляху відновлення незалежності рішення і перенаправлення ходу революції у правильне русло — до скиненню режиму і встановленню Халіфату. Тільки так нами буде задоволений Аллах, так ми захистимо свої права, повернемо колишню славу і досягнемо цілі у цьому світі і Майбутньому. Аллах говорить:

وَيُرِيدُ اللَّهُ أَنْ يُحِقَّ الْحَقَّ بِكَلِمَاتِهِ وَيَقْطَعَ دَابِرَ الْكَافِرِينَ، لِيُحِقَّ الْحَقَّ وَيُبْطِلَ الْبَاطِلَ وَلَوْ كَرِهَ الْمُجْرِمُونَ

«Але Аллах бажає підтвердити істину своїми словами і викоренити невіруючих, щоб восторжествувала істина і зникла брехня, навіть якщо це ненависно грішникам» (8:7,8)».

 

Ахмад Абдульваххаб
Голова інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Сирії
№ 12/1442 р. х.
Субота, 14 Шабана 1442 р.х.
27.03.2021 р.

Головне меню