Королівству родини Саудів не терпиться нормалізувати та мати відкриті відносини з окупантами аль-Кудса

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Саудівська Аравія уперше з миті свого утворення надала офіційний дозвіл на проліт повітряних судів через свою територію у єврейське утворення.

Як повідомляють ЗМІ, дозвіл на польоти було видано індійським авіалініям «AirIndia», які з березня першими можуть здійснювати прямі рейси «Ізраїль» через королівство. На думку «ізраїльської» преси, ця «безпрецедентна» подія символізує покращення відносин між саудівською та «ізраїльською» владою.

Поруч з цим, відома як онлайн-адвокат по громадянським та політичним правам саудівська активістка Нухааль-Балаві 12 лютого предстане перед судом, повідомила газета «Al-ArabyAl-Jadeed». Вона була заарештована саудівською владою 23 січня у місті Табук за заклики припинити нормалізацію відносин з «Ізраїлем», критику податкових реформ та виступ проти приватизації державних підприємств.

«Ар-Рая»: правителям королівства родини Саудів під керівництвом Сальмана та його сина Мухаммада не терпиться нормалізувати та мати демонстративні відносини з єврейським утворенням після багаторічних секретних зв’язків з окупантами благословенної палестинської землі. Їх не хвилює заборонність цих дій і те,як вони провокують Умму, чиї серце міцно прив’язано до місця Ісра та Мірадж Посланця ﷺ і яка сумує по їх якомога швидкому звільненню від сіоністів. Правителі Саудівської Аравії виконують свою роль, яку їм надала їх хазяйка Америка, окрім цього яка вимагає співпраці з Ердоганом — її головним гравцем для здійснення американської політики у регіоні, навіть незважаючи на те, що, згідно їй, єврейське утворення отримає ключову посаду у новому регіональному альянсі. Цей альянс, згідно заяві спецпосланця президента США на Близькому Сході Джейсона Грінблатта, займеться боротьбою з Ісламом у регіоні.

Газета «Ар-Рая»
21.02.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню