Місячна зарплата короля КСА у дві тисячі разів перевищує річну зарплатню президента США

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У п’ятницю 09.03.2018 на сайті «Arabi21» була опублікована стаття:

«Згідно з тим, що було опубліковано на сайті «MiddleEastEye», що висвітлює події на Близькому Сході та базується у Лондоні, відомий британський письменник Девід Херст написав у своїй статті про розкіш у Саудівській Аравії: «Джерело, близьке до королівському дивану Саудівської Аравії, повідомило мені, що тепер розмір королівських жалувань на місяць складає майже 3 мільярди ріалів, що еквівалентно 800 мільйонам доларів. Нехай ніхто не думає, що тут мається помилка — вісімсот мільйонів доларів на місяць».

Херст провів порівняння між зарплатнею монарха, британського прем’єр-міністра та президента США, сказавши:

«Річний оклад британського прем’єр-міністра складає 150402 фунта стерлінгів, не включаючи вартість квартири у Даунінг-стріт, у якій вона живе та інших офіційних приміщень. У Сполучених Штатах президент отримує зарплатню у розмірі 400000 дол. На рік на додаток до деяких інших видів грошової допомоги. Місячна зарплатня саудівського короля перевищує річну зарплату президента США у дві тисячі разів».

Ця інформація надійшла у той час, коли Саудівська Аравія демонструє масові заходи по боротьбі з корупцією, які зачепили велику кількість принців, посадових осіб, володарів кампаній, бізнесменів та багатих людей, більшість із яких втратили свої гроші».

«Ар-Рая»: це те, що було розкрито, і, безумовно, те, що приховано, набагато більше, оскілки злочинні правителі мусульманських країн віддають собі перевагу перед іншими мусульманам, привласнюючи їх багатства та надбання і вважаючи усе це приватною власністю для них, їх дітей та нащадків. Вони наділили себе правом брати те, що побажають, і навіть віддавати данину своїм хазяям на Заході. Більше того, вони використовують багатства Ісламської Умми, щоб продовжити епоху колоніалізму у мусульманських країнах, а також у боротьбі з Ісламом та мусульманами, щоб не дати політичному Ісламу досягти влади.

Вони — останні, кому можна довірити багатства та життя мусульман. Це зобов’язує вас працювати з максимальними зусиллями, щоб скинути їх та встановити Праведний Халіфат за методом пророцтва, де халіф не насититься, доки не насититесь ви,де халіф не заспокоїться та не стулить очей, доки ви не будете у безпеці.

Газета «Ар-Рая»
14.03.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню