Чи хизувався б Помпео пролиттям нашої крові, якщо б у нас був халіф та держава?!

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У понеділок 30.04.2018 на сайті «AlqudsAlarabi» була опублікована новина: «Новий держсекретар США Майк Помпео закликав палестинців та євреїв відновити переговори і підкреслив у той же час, що євреї мають право на захист.

«Ми, безумовно, вважаємо, що «ізраїльтяни» та палестинці повинні бути втягнуті у політичний процес, і ми закликаємо палестинців повернутись до політичного діалогу», — сказав Помпео в Йорданії на спільній прес-конференції зі своїм йорданським колегою Айманом Сафаді.

Відповідаючи на питання про ситуацію на кордоні між сектором Газа та єврейським утворенням, він сказав: «Ми вважаємо, що «ізраїльтяни» мають право захищатись, і ми повністю підтримуємо їх у цьому».

«Ар-Рая»: держсекретаря США, які розв’язали варварську війну проти Ісламської Умми, зустріли в Йорданії як владику, який повеліває та забороняє. І ніхто із присутніх та зустрічаючих не заперечив йому. Він пишається тим, що євреї вбивають палестинців, і називає це «самообороною».

Продажні режими в ісламських землях досягли крайньої межі підлості так, що вони не відчувають себе ображеними своїми колоніальними хазяями. Якщо вороги поглиблюються в ображання усього священного для Ісламської Умми, то ці режими остаточно відмовляються від своєї Умми. Вони займають місця у лавах ворогів і не приховують цього, відкрито демонструючи свою лояльність до невіруючих.

Настав час Ісламській Уммі повернути вкрадену владу,  а арміям — негайно висунутись, щоб змістити цих продажних правителів і дати присягу халіфу, за яким б’ються і яким захищаються. Настав час сказати колонізаторам:

Відповідь ви побачите, а не почуєте! Халіфат звільнить ісламські землі та святині, вижене колонізатора, відновить велич Умми та статус аль-Кудса та понесе світло Ісламу до усього людства.

Газета «Ар-Рая»Газета «Ар-Рая»
08.05.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню