Хізб ут-Тахрір у Лівані: «Депортація сирійського народу із Лівану нагадує інквізицію в Андалусії»

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у Лівані випустив прес-реліз (13.07.2018), у якому сказано, що іранська партія у Лівані «Хізбалла» та її союзник «Вільний Патріотичний Рух» створили внутрішні комітети по депортації із Лівану сирійців-біженців, що нагадує трибунал іспанської інквізиції, який практикував примусову депортацію мусульман із Андалусії.

«Загальновідомі масштаби расизму та злочинності у відношенні мусульман з боку «Вільного Патріотичного Руху» та іранської партії у Лівані. «Хізбалла» стала інститутом, на кшталт «Blackwater», в огидному вбранні етнічної нетерплячості», — сказано у прес-релізі. «Ці комітети у найближчому майбутньому як плющ обернуться навколо тих, хто їх утворив. Як ми попереджали раніше, їх націоналістичні гасла проти сирійців обернулись у міжмазхабні конфлікти у себе у країні».

Також питається: «Хіба прем’єр-міністр не є лжесвідком у політичному дискурсі і чому він не покінчить з цим?». У прес-релізі пояснюється, що: «Той, хто пов’язує порушення економічної ситуації у країні з присутністю переміщених осіб, є грішником, брехуном та верзе нісенітниці. Він вніс смуту у розуми свого народу. Кожен від мала до велика у цій країні знає, що її лідери з часів того, як Франція вирвала Ліван із лона ісламського оточення, погрузли у корупції та крадіжках! Це мусульманська країна, і незабаром вона знов стане частиною держави Халіфат за методом пророцтва, навіть якщо це ненависно Франції та Америці». У заяві підкреслюється, що «не годиться мусульманам Лівану мовчки приймати е положення або дозволяти уряду та міністрам тягти країну та народ у пучину несправедливості».


Огляд новин «Ар-Рая»
18.07.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню