Нетаньяху: режим родини Асадів забезпечує безпеку євреїв на протязі 40 років

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У четвер 12.07.2018 на сайті «Aljazeera» була опублікована наступна новина:

«Прем’єр-міністр єврейського утворення  Біньямін Нетаньяху знов заявив про свою принципову позицію по відношенню до Асаду, сказавши , що не хоче загрожувати режиму Башара Асада у Сирії, оскільки на протязі 40 років цей режим не випустив жодної кулі у бік окупованих Голан. Потім він додав , що бажає лише виведення іранських військ із Сирії.

«У нас не було проблем з режимом Асада. За 40 років жодна куля не була випущена на Голанських висотах», — передає «Haaretz» слова Нетаньяху, сказані журналістом перед від’їздом із Москви».

«Ар-Рая»: усім очевидно, що режим родини Асада , як батька , так і сина, є послідовником Америки, про це свідчить забезпечення безпеки євреїв та їх утворення на протязі чотирьох десятиріч. Режим Асада не зробив жодного пострілу у бік єврейського утворення, яке окупувало Голани більше 50 років назад, хоча сирійська армія могла за лічені години звільнити Голани та Палестину. Насправді, баасистський режим представляв себе стороною опору, щоб обманути наївних людей. Таким чином, він здійснював проекти Америки у регіоні, охоплюючи рухи, які чинили опір, щоб вони знаходились під його контролем. Правителі Сирії , як і решта усіх мусульманських правителів, є друзями колоніального Заходу , виконують його політику та реалізують його інтереси , навіть якщо різняться їх способи та погляди.

Огляд новин «Ар-Рая»
25.07.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню