Дружба з Індією є непростимим злочином

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Для першої подорожі за кордон начальник Генерального штабу Бангладеш генерал Азіз Ахмад обрав індійського ворога.

Хізб ут-Тахрір у Бангладеш порахував, що це — «дань повазі хазяїну», а не візит з метою сприяти та званій «взаємній довірі». У своїй заяві Хізб підкреслив, що нинішній світський уряд, сформований партією «Народна ліга», співпрацює з Індією — заклятим ворогом мусульман, — незважаючи на її щоденну агресію проти в Бангладеш, затримання вод міжнародних річок та пригноблення індійських мусульман.

Також було помічено, що Індія працює у змові з урядом Хасіни, щоб продовжувати процес підкорення Умми, знищуючи її силу та грабуючи її багатство, при цьому знаючи, що підйом Ісламу покладе край їх пануванню над країнами мусульман. Недивно, що візит начальника Генштабу співпадає з фактичним позбавленням індійського громадянства мусульман, які, як очікується, будуть вигнані у Бангладеш. Індія прагне до виконання своєї злісної місії, поглиблюючи зв’язки з Даккою навіть у військовій сфері. Потім наш підлий уряд уступить Індії та виконає її вимоги, ігноруючи права людей.

Усе це робиться лише заради збереження своєї влади за допомогою демонстрації вірності Індії — регіональному союзнику двох колоніальних держав, Америки та Британії. Заява Хізба завершилась закликом до щирих офіцерів армії. Гегемонія язичницької Індії та усіх інших секуляристів, а також їх загроза нашій безпеці можуть бути усунуті лише силою та владою Ісламу. Це — ваш священний обов’язок! Цього можливо досягти лише за допомогою створення Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва. Надайте підтримку Хізб ут-Тахрір у встановленні реального рішення, щоб врятувати.


Огляд новин «Ар-Рая»
15.08.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню