Услід за викраденням чоловіків пакистанський режим почав викрадати жінок із числа членів Хізб ут-Тахрір та його прибічників

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Схоже, тиранічні правителі Пакистану — послідовники Америки — поглибились у своєму нечесті та жорстокості по відношенню до мусульман, особливо до членів та прибічникам Хізб ут-Тахрір.

Після того, як вони практикували викрадення чоловіків із числа членів Хізба, тепер вони почали підло викрадати жінок. У ніч на 30 липня 2018 року служби безпеки викрали мусульманку Руману Хусейн, відому вчительку по Ісламу, мати чотирьох дітей, випускницю факультету психології та філософії у престижному Університеті святого Йосифа, яка отримала ступінь магістра в області ісламських досліджень.

Після того, як спецслужби знайшли листовки, що належать Хізбут-Тахрір, у її домі у Карачі, вони заарештували нашу сестру, не звертаючи уваги на недоторканість мусульманських жінок та на недоторканість їх домів, навіть не звертаючи уваги на її чотирьох дітей. Після цього, в ніч на понеділок 13.08.2018, коли 60-річна д-р Рушен була в гостях у своєї доньки, вони скоїли нальот на її дім та викрали її разом з 68-річним чоловіком, д-ром Селімом, хірургом та дерматологом, лише тому, що вони говорили: «Наш господь — Аллах!». Доньки Рушени провели прес-конференцію у Карачі 16 серпня 2018 року, вимагаючи негайного звільнення своїх батьків.

Ці тирани забули слова Всемогутнього Аллаха:

إِنَّ الَّذِينَ فَتَنُوا الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ ثُمَّ لَمْ يَتُوبُوا فَلَهُمْ عَذَابُ جَهَنَّمَ وَلَهُمْ عَذَابُ الْحَرِيقِ

«Ті, хто піддали спокусі віруючих чоловіків та жінок і не покаялись, уготовані муки у Пеклі, муки від обпалюючого Вогню» (85:10).

Вони забули слова Посланця Аллаха ﷺ:

وَمَنْ عَادَى أَوْلِيَاءَ اللَّهِ فَقَدْ بَارَزَ اللَّهَ بِالْمُحَارَبَةِ

«Хто ворогує з наближеними до Аллаху людьми, той виступає з війною проти Аллаха» (аль-Хакім),

إِنَّ اللَّهَ قَالَ مَنْ عَادَى لِي وَلِيًّا فَقَدْ آذَنْتُهُ بِالْحَرْبِ

«Всевишній Аллах сказав: «Хто проявляє ворожнечу до когось, відданого Мені, Я об’являю війну йому» (аль-Бухарі).

Ми просимо Аллаха звільнити сестру Руману, Рушену та її чоловіка і помститися тим, хто вчинив з ними несправедливо.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
22.08.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню