Чи насмілився б Трамп сказати подібне на адресу справжнього Халіфату?!

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

«Можливо, на наступному тижні буде формально проголошено по звільнення 100% території «халіфату», — заявив президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп, виступаючи перед членами міжнародної коаліції у Вашингтоні, повідомляє «BBC».

Президент США Дональд Трамп хизується перед представниками членів Міжнародної коаліції проти «ІД» та у присутності арабів, які представляють цілу низку мусульманських країн, тим, що взяв під свій контроль землі так званого «халіфату». Проте ці представники мусульман навіть не зволили поникнути у соромі через своє боягузтво перед ворогом Умми, Ісламу і мусульман та через свою участь у змові з ворогом у війні проти мусульманських країн. Навпаки, вони досягли крайньої межі зрадництва, віроломства і самохвальства своєю участю у співпраці з ворогом.

Трамп похизувався перед купкою людей, які давно загубили свою честь, але чим? А тим, що взяв під контроль більшу частину земель «ІД», і він іще погрожує роздобути усі сто відсотків земель тих, хто,у свою чергу, нажився проголосити себе «халіфатом». У цьому-то і полягає уся дивність того, що відбувається!

Трамп, промовляючи слово «халіфат»,говорить про «ІД», і причому — свідомо, оскільки президент США розуміє, що «ІД» далеко не є державою і не має елементів державності, не говорячи вже про те, щоб бути крупною державою у масштабах реального Халіфату, якого випереджає репутація та вплив на усіх континентах і який здатен укрити у затишку своєї справедливості усе людство, а також до якого вдаються навіть правителі інших держав, як це було з Францією, яка звернулась до халіфу мусульман з проханням врятувати полоненого короля-монарха.

О Трамп, якщо б у даний час існував істинний Халіфат, то тобі б випала честь лише цілувати його поріг. Ти —а також і ми — знаєш, що усі дії в Афганістані, Іраку та Сирії відбувались виключно із страху перед приходом істинного Халіфату. І подібні гучні заяви ти дозволяєш собі перед купкою дурнів, таких, що вдовольняються крихтами нікчемних правителів - рувайбидат, які, у свою чергу, шукають прихильності подібних тобі безбожників, щоб зберегти свої високі положення.

Але ти, Трамп,зробив ці заяви не лише для того, щоб спотворити та умалити образ Ісламу та істинного Халіфату в очах громадськості, вводячи в оману мусульман,а також для того, щоб віддалити їх від доленосної проблеми по встановленню Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва. Проте ми з тобою розуміємо, що тобі не вдалось знайти прибічників із представників ісламських земель, які б взяли участь у твоєму брудному союзі. Навпаки, усі, хто поруч з тобою,— це ті, хто продали себе та свої душі таким як ти та нікчемним правителям - рувайбидат у мусульманських країнах. Усі вони — нелюді, що втратили благородство, почуття власної гідності і мужність у надії утриматись за свої короткострокові положення. О Трамп, можеш не сподіватись на те, що тобі вдасться спотворити образ Ісламу і Халіфату.

Незважаючи на усі твої медіа-ресурси та озброєні сили, масові вбивства, тортури і переміщення у мусульманських країнах, ти сам є свідком того, що Ісламська Умма прагне до найшвидшого встановлення істинного Халіфату за методом пророцтва, зробивши це доленосною проблемою для себе, оскільки немає іншого божества окрім Аллаха. Праведний Халіфат за методом пророцтва несе повідомлення послання на увесь світ, а подібним тобі хвалькам, які насмілюються грубити на адресу Халіфату, Ісламу та мусульман — горе і загибель.

Будь у тебе хоч трохи розсудливості, то виніс би урок із історії і замислився про те, що трапилось з твоїми попередниками, які відмовлялись віддавати данину повазі Халіфату. І не смій говорити, що ти та твоя держава (США) не є до них подібними і не спокушаєтесь потужністю своєї держави. Немає сумнівів у тому, що твою країну лихоманить від бажання битися з мусульманами та мусульманськими організаціями. Проте ви іще не стикались зі справжньою мусульманською армією істинної держави Халіфат. Дозволь тобі нагадати про угоду, підписану твоєю країною з валієм Алжиру біля двох сторіч назад, за умовами якої ви сплатили викуп Халіфату за звільнення ваших кораблів і солдатів. Або ти забув про це, о той, хто ігнорує історію і реалії, намагаючись не помічати істинність Ісламу і мусульман?Адже усім відомо, що мусульмани не зазнають поразки; навіть якщо вони програють битву, вони усе ж не програють війну.

O Трамп, хіба для тебе мало того, що мусульманам смерть на шляху Аллаха миліша, аніж життя для тебе і твоєї армії?! Якщо тебе підводить пам’ять, то зроби запит в архів міністерства оборони США про кількість ваших солдатів, вбитих на наших землях,у міністерство охорони здоров’я — про кількість поранених, у психіатричні та психологічні клініки — про кількість душевнохворих пацієнтів, яким вдалось уникнути смерті в Афганістані та Іраку. Ти і твоя військова потужність пустилась би до втечі при зустрічі з армією справжнього Халіфату. Одне ми скажемо точно: тебе і твоє військо чекає участь гірше участі твого пращура Іраклія та його легіонів.

О Трамп, Халіфат за методом пророцтва не залишить тобі ані найменшого шансу, щоб привести армії у землі мусульман. Замість цього ти застанеш війська Халіфату у серці своєї країни, якщо вона іще буде залишатись твоєю. І якщо ти не послідуєш прикладу свого пращура Іраклія,то не зможеш завадити Ісламській Державі дістатися до тебе, незважаючи на увесь цей технічний прогрес в Америці. Тоді-то тобі нічим буде грубити і хизуватись у відношенні Халіфату, і тоді залишиться лише жалкувати, що ти народився на цей світ. Будь зараз той самий істинний Халіфат, то ти та до тебе подібні не наважились би грубити та умаляти Умму та Іслам, не говорячи вже про те, щоб битися проти нього або мріяти про контроль над його. У нашому з тобою конфлікті мається також і обіцянка Аллаха, а Аллах вірний Своїм обіцянкам.


Газета «Ар-Рая»
Халіфа Мухаммад — Йорданія
13.02.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню