«Шторм аль-Акса»... Назидання і вилучені уроки

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Вранці 7 жовтня муджахіди атакували окупаційне сіоністське утворення на кордонах сектора Гази. В результаті цієї операції було вбито і взято в полон велику кількість солдатів і поселенців. Це відбулось, незважаючи на наявність у супротивника новітнього озброєння і приладів цілодобового спостереження, тоді як відважні муджахіди володіли лише стрілецькою зброєю і вірою, яка робить мусульманина жадаючим Раю більше цього життя, який жертвує тим, що для нього дорого, і прагне до довольства Всевишнього Аллаха.

Ці події проявили багато істин, які містять уроки для віруючих, в тому числі:

Ісламська Умма, незважаючи на усі звинувачення її в невігластві, усе одно залишається кращою общиною, виведеною для людей. Ми бачимо мусульман в Газі, які, незважаючи на жорстокі, варварські бомбардування, масові вбивства, незважаючи на загибель тисяч мучеників, включаючи дітей, жінок і старих, залишаються терплячими і уповаючими на Аллаха. В умовах нав’язаної їм блокади (відсутність електрики, води і медикаментів) вони стійкі і надихають усіх навколо. Щоденно повідомляються новини про військові операції, які проводяться героїчними муджахідами, в тому числі — вбивства окупаційних солдатів, знищення їх військової техніки і збивання літаків.

Іще один урок, вилучений із цих подій, — це розвіяний міф про непереможну армію сіоністів! Ми чули новину про те, що ворожий командир говорить своїм солдатам: «Ми вам дамо памперси, а якщо треба, то роздамо вам і «білий порошок»!». Чи та це армія, про яку говорили, що вона розгромила шість або сім арабських армій у війні 1967 року?! Мусульмани, помираючи від насильства, бачать жалюгідність мусульманських правителів та їх армій, які залишили без підтримки наших братів в Газі, в героїчній Газі, Газі, повної чоловіків, подібних яким немає в наш час.

Іще один урок полягає у тому, що ці події виявили брехню і лицемірство тих, хто заявляв про права людини, права жінок і дітей, оскільки сіоністи не роблять відмінності між дітьми, жінками і чоловіками при бомбардуваннях лікарень, мечетей і житлових будинків, вони лише бажають наситити свою ненависть до Ісламської Умми.

Іще одним уроком є жалюгідність правителів мусульман, які купили цю дунью і продали Загробне життя. Вони віддали перевагу мирському життю і перебуванню у кріслах з різьбленими ніжками, у той час як бачать своїх братів, які кричать і волають про допомогу, але немає нікого, хто б врятував їх і допоміг їм, окрім Аллаха, свят Він.

Ми бачили, як король Йорданії розстрілював людей, які хотіли перетнути кордон, щоб допомогти своїм братам в Газі; він так само заборонив військам в Карамі вирушити на допомогу і лише хитро вивертався, відправляючи печиво і савани до лікарень у Газі!

Щодо правителя Єгипту ас-Сісі, то він розташував свою армію на кордоні, щоб запобігти потоку біженців на Синайський півострів, замість того, щоб послати армію Єгипту для підтримки жителів Гази і звільнення мечеті аль-Акса із лап євреїв. Він сказав канцлеру Німеччини: «Якщо ви хочете переселити жителів Гази, то відправте їх у пустелю Негев, а не на Синай, поки «Ізраїль» не знищить «Хамас» та «Ісламський Джихад»!

Дивуєшся черствості сердець цих підлих правителів, коли вони бачать, як жителів Гази заживо ховають під уламками житлових будинків, а вони не бажають і пальцем поворухнути!

Щодо правителя Туреччини Ердогана, то замість того, щоб відправити сучасні безпілотники «Байрактар» для підтримки народу в Газі, він проводить мітинги, як нібито він позбавлений сильної армії, готової виступити на шляху Аллаха, а він сам із лідера найсильнішої армії регіону перетворився на лідера демонстрацій! У той ж час Ердоган відправляє свою армію в Сирію не для того, щоб підтримати мусульман Шаму, які піддались різанині з боку «тирана Шаму», а для того, щоб підкупити повстанців, зберегти владу злісного тирана і захистити інтереси Америки. Він так само відправив свою армію в Лівію та Азербайджан і відправив «Байрактари» в Україну! А щодо Палестини і Гази, то він проводить мітинги, нібито це усе, на що він здатен!

Щодо правителів Країни Двох Святинь та ОАЕ, то вони проводять фестивалі танців і співів, щоб відволікти свій народ від обов’язку перед Ісламом та Уммою! Так само ж і решта мусульманських правителів нічого не роблять, щоб відповісти на заклики про допомогу мусульман Гази, які піддались жахливій різанині і осаді. Вони глухі, німі і сліпі і не розуміють. Але якщо б до них прийшов наказ від їх хазяїна із «Чорного (білого) дому» про перекинення своїх армій, вони б негайно взялись виконувати цей наказ, як це відбулось під час другої війни в Перській затоці проти Іраку.

Це те, що стосувалось позицій правителів. Щодо позицій народів, то ми побачили, що ці події розкрили природу Умми; вони продемонстрували через мітинги і демонстрації, як це було в Іраку, Йорданії, Ємені, Марокко, Бангладеш, Пакистані, Туреччині, свою готовність пожертвувати життям заради Аллаха, що вказує на те, що цій Уммі не вистачає тільки свідомого політичного керівництва, яке візьме її за руку і приведе до безпеки. Це і є те, чим займається Хізб ут-Тахрір, ведучи ідейну діяльність за допомогою виступів, мітингів і роздавання листовок для доведення істини до свідомості синів цієї Умми, щоб вони спричинили вплив на свої армії і спонукали їх надати допомогу братам в Газі, звільнити Палестину і решту окупованих країн мусульман і створити державу Халіфат по методом пророцтва, яка об’єднає мусульман під одним керівництвом, звільнить ісламські землі від іноземної просвіти, запровадить Іслам на своїй території і понесе його у світ за допомогою давату і джихаду.


Газета «Ар-Рая»
Устаз Сиддик Абду-Ссаттар, Ірак
22 Джумада аль-уля 1445 р.х.
6 грудня 2023 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню