На що чекає «Ісламська» Республіка Іран, залишаючи без підтримки волаючих про допомогу в Газі?!

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У той ж час ракети єврейського утворення стирають з обличчя землі сектор Газа, перетворюючи усе на руїни, де гинуть десятки тисяч невинних людей, волаючих про допомогу до мусульман, ми бачимо, що Іран так і не чує їх криків. Вже давно порушені усі червоні лінії, прокреслені президентом Ірана Ібрахімом Раісі, про які він сказав на своїй сторінці в соцмережі «X» (колишній «Твіттер»): «Злочини сіоністського режиму перешли усі червоні лінії, що штовхає кожного вжити у цьому зв’язку відповідні заходи»! Проте під словом «кожного», здається, Іран не мається на увазі!

Сьогодні, після того, як єврейська агресія триває вже більше двох місяців, республіка, яка називає себе «ісламською», не зробила ані кроку проти сіоністського утворення, не випустила жодної кулі у його бік, стверджуючи при цьому, що сіоністське утворення представляє для неї найбільшу загрозу за класифікацією іранського військового відомства.

Представник міністерства оборони Реза Талаінік в минулому місяці заявив: «У моєї країни є стратегічна зброя, призначена для нанесення ударів по «Ізраїлю». Проте у нас велике питання: коли буде застосована вказана зброя, якщо вона дійсно призначена для ураження цього утворення?!

У той же час ми бачимо, що Тегеран бере участь у військових операціях в Іраку і Шамі, допомагаючи Америці в її так званій «війне проти тероризму», незважаючи на те, що усі, проти кого вона там воює, є мусульманами. Так само в Ємені «Ісламська» Республіка Іран підтримує своїх агентів хусітів зброєю, обладнанням, інструкторами і бійцями, хоча хусіти там воюють з мусульманами!

На що ж чекає «Ісламська» Республіка, не надаючи допомоги пригнобленим мусульманам, які волають про допомогу в секторі Газа, де неминуча смерть оточила їх з усіх боків?! Адже там явний ворог Аллаха, Його Посланця ﷺ, віруючих, Палестини, першої Кибли і третьої Святині, і навіть ворог за класифікацією самого Іранського військового відомства?!

Іран заявляє, що він готовий до війни проти сіоністів і що його зброя може досягнути єврейського утворення, як це підтвердив заступник головнокомандуючого КСІР, бригадний генерал Алі Фадаві, перед скупченням студентів Тегеранського університету, які організували мітинг на підтримку Гази, сказавши, що «палець Фронту опору знаходиться на спусковому гачку, і що його країна здатна до практичних і прямих дій — одним натисканням кнопки ракети обрушаться на окуповані сіоністами території» (aljazeera.net)!

Шаріатське рішення відносно нинішнього положення народу в Палестині — однозначне. Це надання допомоги їм у припиненні агресії проти них, звільнення усіх окупованих територій і повернення їх під владу і правління Ісламу, а не введення в оману мусульман гаслами «Смерть Америці та євреям», а також «Великий Сатана», в той же час скеровуючи зброю у бік мусульман в Ємені, Іраку і Шамі та інших місцях!

Цією ганебною позицією Іран підтверджує, що він нічим не відрізняється від існуючих в регіоні режимів, які були створені невірними колонізаторами для захисту єврейського утворення і нормалізації відносин з ним. Швидше, ці режими були створені для боротьби зі своїм народом, запобігання його звільнення і розвитку. Щоб закріпити колоніальний вплив в країнах мусульман і не допустити об’єднання Ісламської Умми під затишком Праведного Халіфату за методом пророцтва, час якого наблизився з волі Аллаха, чого жадають розум і серця віруючих.

Посланець ﷺ сказав:

ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةً عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّةِ

«Потом буде Халіфат за методом пророцтва» (Ахмад).

 

Газета «Ар-Рая»
Д-р Абдуллах Базіб, Ємен
29 Джумада аль-уля 1445 р.х.
13 грудня 2023 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню