26 мільярдерів володіють статком половини людства

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Благодійна організація «Oxfam» провела дослідження, згідно якому через концентрацію засобів у руках найбагатшої частини населення у 2018 році 26 мільярдерів вже володіли тим же статком, що і 3,8 мільярди бідних людей. Автори дослідження пропонують реформувати систему податкообкладання, щоб багаті сплачували більше податків.

«Зростаючий розрив між багатими та бідними відображається на боротьбі з бідністю, завдає шкоди економіці та розпалює міжкласовий розбрат в усьому світі», — заявила виконавчий директор «OxfamInternational» Уінні Байанііма.

«Ар-Рая»: капіталістична система, яка домінує у світі, після відчайдушних спроб реформувати її стає усе більш нелюдяною, створюючи провалля між нечисленною групою, яка контролює світове багатство, і численною групою, яка пригноблена зубожінням, невіглаством та знедоленістю . Світ сьогодні має два варіанти: або хаос та громадянські війни, які зруйнують усе живе та неживе, або прийняття нового світового порядку, який врятує людство від страждань та знищення.

Ісламська економічна система, яка незабаром буде застосована у Праведному Халіфаті за методом пророцтва, є єдиною системою, здатної врятувати людство від цієї чуми, наповнивши землю справедливістю після того, як капіталізм наповнив її несправедливістю.

وَيَقُولُونَ مَتَىٰ هُوَۖ قُلۡ عَسَىٰٓ أَن يَكُونَ قَرِيبٗا

«І скажуть: «Коли ж це станеться?». Скажи: «Можливо, це станеться дуже скоро!» (17:51).


Огляд новин «Ар-Рая»
06.02.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню