Арешт двох членів Хізб ут-Тахрір в Йорданії

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Служби безпеки Йорданії продовжують кампанію по боротьбі з Ісламом та членами Хізб ут-Тахрір.

У понеділок 21 січня 2019 року під покровом ночі сили безпеки заарештували д-ра Махмуда Джарадата і увезли його у невідомому напрямку.

Інші, не менш варварські дії, простежувались у діях сил безпеки, які, не звертаючи уваги ані на яку святість, увірвались у мечеть і заарештували члена Хізб ут-Тахрір д-ра Мухаммада Абу аль-Хайджу, коли той чекав світанкової молитви. Вони, не проявляючи якої-небудь поваги до дому Аллаха, увійшли у мечеть у взутті і заарештували його. Коли їх попросили зачекати до завершення світанкової молитви, вони відмовились і застосували силу у відношенні затриманого. А коли решта прихожан стала заперечувати, один із представників служби безпеки продемонстрував свою зброю у мечеті і почав вимагати назвати імена тих, хто не згоден з таким способом затримання.

Немає сумнівів у тому, що ці звірські методи є жалюгідною спробою зупинити діяльність по відновленню ісламського образу життя шляхом створення Праведного Халіфату, заради якого Хізб ут-Тахрір працює у мусульманських країнах та в усіх куточках світу. З кожним підсиленням цієї кампанії в Йорданії та в інших мусульманських країнах з боку органів безпеки і за їх спинами західних колоніальних сил ми переконуємось, що Халіфат стає усе ближче. Це збільшує нашу рішучість іти уперед і жертвувати на шляху політичної та ідейної боротьби аж до створення Ісламської Держави за методом пророцтва.

وَمَن يَتَوَلَّ ٱللَّهَ وَرَسُولَهُۥ وَٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ فَإِنَّ حِزۡبَ ٱللَّهِ هُمُ ٱلۡغَٰلِبُونَ

«Якщо вони вважають Аллаха, Його Посланця та віруючих своїми покровителями та помічниками, то але ж поборники Аллаха неодмінно будуть переможцями» (5:56).

Огляд новин «Ар-Рая»
30.01.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню