Хізб ут-Тахрір Судан: Звернення до прихожан мечетей у Хартумі

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Після п’ятничної молитви 25.01.2019 Хізб ут-Тахрір у Судані організував на площі до сходу від мечеті «Ан-Нур» у районі ар-Ріяд захід, який зібрав велику кількість тих, хто молиться, піднявши транспаранти з наступними закликами:

1. Підніміть свої голоси, вимагаючи запровадження Шаріату Аллаха шляхом встановлення Праведного Халіфату.

2. Застосування Шаріату шляхом створення Халіфату призведе до бажаних змін.

3. Справжні зміни (Халіфат) — це наказ вашого Господа, блага звістка вашого Посланця ﷺ і джерело вашої слави.

4. Нехай же ті, хто засвідчив про свою віру в Аллаха, займуть місця в авангарді істинних змін, які здійсняться зі застосуванням систем Ісламу.

Присутні скандували гасла, закликаючи до створення Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва. Також на заході виступив офіційний представник Хізб ут-Тахрір у Судані пан Ібрахім Усман Абу Халіль, закликаючи прихожан мечетей високо підняти свої голоси, вимагаючи застосування систем Ісламу і Шаріату, і бути в авангарді тих, хто встав на шлях змін. Він зазначив, що ці зміни здійснюються лише з відмовою від тиранічного правління та прийняттям правління Ісламу.
На завершення пролунало спеціальне звернення до володарів сили і впливу із числа прихожан мечетей:

Виконайте свій обов’язок і позбавтесь від гріху. Ви повинні не лише підняти свої голоси, вимагати запровадження Шаріату, навчатись релігії Аллаха і навчати інших, але й також ви повинні надати допомогу Ісламу, встановивши Праведний Халіфат за методом пророцтва, дозволив щирим синам Умми втілити системи нашої релігії. Тоді ви станете ансарами та отримаєте велику нагороду від Аллаха, Який сказав:

وَٱلسَّٰبِقُونَ ٱلۡأَوَّلُونَ مِنَ ٱلۡمُهَٰجِرِينَ وَٱلۡأَنصَارِ وَٱلَّذِينَ ٱتَّبَعُوهُم بِإِحۡسَٰنٖ رَّضِيَ ٱللَّهُ عَنۡهُمۡ وَرَضُواْ عَنۡهُ وَأَعَدَّ لَهُمۡ جَنَّٰتٖ تَجۡرِي تَحۡتَهَا ٱلۡأَنۡهَٰرُ خَٰلِدِينَ فِيهَآ أَبَدٗاۚ ذَٰلِكَ ٱلۡفَوۡزُ ٱلۡعَظِيمُ

«Аллах задоволений першими із мухаджирів та ансарів, які випередили решту інших, і тими, хто пішов строго за ними. Вони також задоволені Аллахом. Він приготував для них райські сади, в яких течуть ріки. Вони будуть там вічно. Це — великий успіх» (9:100).

Історія закарбує Ваші імена, як вшанованих служителів Ісламу.

لِمِثۡلِ هَٰذَا فَلۡيَعۡمَلِ ٱلۡعَٰمِلُونَ

«Заради такого нехай трудяться трудівники!» (37:61).


Огляд новин «Ар-Рая»
30.01.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню