Проблема біженців

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Саміт з питань економічного і соціального розвитку голів арабських країн у Бейруті закликав покласти край стражданням переміщених осіб, виразивши свою прихильність збереженню статусу окупованого Східного Єрусалиму і виразивши незгоду з припиненням роботи Близькосхідного агентства ООН для допомоги палестинським біженцям та організації робіт (БАПОР). Про це пише «Anadolu» від 20.01.2019.

«У своїй завершальній заяві учасники саміту погодились з важливістю солідарності усіх арабських донорів та фондів заради полегшення страждань переміщених осіб і фінансування проектів розвитку у приймаючих країнах. Необхідна підтримка планів розвитку і допомога у пом’якшенні економічних та соціальних наслідків для країн, які приймають біженців», — заявив представник генерального секретаря ЛАД Хісам Закі за підсумками саміту.

«Ар-Рая»: це ганебний саміт — усього лише чергова змова , що закликана ввести в оману і схилити мусульман до думки, що проблема біженців Палестини та Сирії є гуманітарним питанням і що вони потребують ліків та борошна. Ці злочинні режими у мусульманських країнах — найгірші із тих, хто закликає надати гуманітарну допомогу біженцям. Ми на протязі десятиріч спостерігаємо жахливі умови життя палестинських біженців. Ми бачимо місця їх проживання і жорстоке обходження з ними.

Також ми на власні очі бачимо страждання народу Шаму і те, як вони стали жертвами холоду, голоду і повеней у таборах смерті. Їх залишили без якої-небудь допомоги, і багато хто із них був вимушений повернутись і підкоритись злочинному режиму. Врешті решт, після надання допомоги ці правителі скаржаться на «тягар», звалений на їх плечі.

Допомога біженцям та аль-Кудсу здійснювана лише за допомогою мобілізації армій Ісламської Умми, які виступлять для скинення злочинних режимів, викорінення єврейського утворення з територій Палестини, надання допомоги революції Шаму , і, нарешті, встановлення Халіфату за методом пророцтва. Лише після цього біженці почнуть повертатись у свої дома із таборів смерті та приниження.

Огляд новин «Ар-Рая»
30.01.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню